Ce preț are un cozonac vândut de Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a dat lovitura cu noua afacere

Gabriela Cristea surprinde cu afacerea ei de cozonaci artizanali! Vedeta devine femeie de afaceri de succes în viața de zi cu zi, alături de soțul ei.

Gabriela Cristea a devenit femeie de afaceri, punând bazele unei afaceri profitabile alături de soțul ei.

Vedeta de televiziune a decis să-și valorifice abilitățile de gospodină desăvârșită și să înceapă să vândă cozonaci artizanali.

Pe lângă afacerea cu haine pe care o deține, Cristea a pus la punct un site de unde fanii săi pot comanda cele mai bune cozonaci pregătiți de ea.

Pe site-ul său, Gabriela Cristea oferă 6 sortimente de cozonaci, printre care se regăsesc variantele cu ciocolată, cremă gianduia, nuci, fistic, piure de măr și cremă de caramel sărat.

Prețurile pentru aceste delicatese pornesc de la 85 de lei și pot ajunge până la 140 de lei, în funcție de sortimentul ales.

Fiecare cozonac cântărește 900 de grame și este preparat cu dragoste și atenție de către vedeta de televiziune.

Gabriela Cristea le-a oferit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare un preview al produselor sale, îndemnându-i să comande cozonacii săi delicioși.

Site-ul este deja funcțional, iar comenzile pot fi plasate pentru a primi cozonacii la domiciliu.

Astfel, Gabriela Cristea a demonstrat că nu se limitează doar la micile ecrane, ci are și abilități antreprenoriale care îi aduc succes și recunoaștere.


Publicat

în

de către

Etichete: