Ce să nu ţii niciodată în portofel. Aduce ghinion şi atrage sărăcia

Ce să nu ţii niciodată în portofel. Conform unor obiceiuri culese din popor, nu este deloc recomandat să ai bani vechi în portofel. De asemenea, obiectul pe care îl porți zilnic cu tine trebuie să fie aerisit, aranjat și curat.

Mai mult decât atât, experții susțin că este de ajutor dacă îți ții în ordine descrescătoare bancnotele și dacă nu privești insistent banii pe care urmează să îi dai în viitorul apropiat.

Un alt lucru care pare absolut banal – dar dacă faci acest lucru atragi ghinionul în viața ta și sărăci – este acela că în portofel trebuie să avem doar bani și în niciun caz să nu trebuie să ținem bonurile vechi.

Cu cât scăpăm mai repede de orice bon îl avem în portofel cu atât avem șanse mai mari de a atrage bogăția de partea noastră!

De asemenea, nu trebuie să scoți banii din portofel după ce se lasă întunericul. Cel mai bine este să îi numeri și să îi folosești cum ai nevoie dimineața sau pe timpul zilei, scrie Playtech.

Nu privi insistent banii care nu îţi aparţin și pe care urmează să îi dai şi, mai ales, nu ţine niciodată portofelul gol, ai grijă să ai mereu în el cel puţin o bancnotă! Acesta este un obicei al grecilor care cred într-un fapt simplu: că banii atrag bani, așa că trebuie să ai mereu bani asupra ta!


Publicat

în

de către

Etichete: