Ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România, în 2024. Ce alte beneficii mai acordă Lidl

Ce salarii se câștigă la Lidl în 2024. 

Lidl România este unul dintre cei mai mari angajatori din România, având peste 10.000 de salariați. Firma caută personal pentru curățenie, iar salariul pe care îl dă este considerat de mulți ca fiind unul ofertant. Astfel, mulți români s-au arătat interesați să știe ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România, în 2024, relatează stirilebzi.ro.

Ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România, în 2024

Fără îndoială, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori, atât la nivel european, cât și în România. În momentul de față, compania a anunțat că are disponibile 133 de posturi pentru personal de curățenie.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial, compania are nevoie de personal de serviciu, iar salariul și programul este unul atractiv. Compania oferă un salariu de 2.200 de lei brut, pentru un program de patru ore. În plus, angajatul mai primește și tichete de masă, bonuri și sporuri, ceea ce face ca acesta să încaseze în jur de 3.075 lei brut lunar.

Persoanele care aleg varianta cu normă întreagă vor încasa lunar un salariu de 4.400 de lei brut, la care se adaugă tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri. Acesta poate ajunge astfel la 6.150 de lei brut.

Un angajat Lidl mai are parte, pe lângă salariul atractiv, și de alte beneficii.

Este vorba despre plan personalizat de onboarding, ceea ce înseamnă integrarea noilor angajați, angajații au parte de un mentor dedicat. Aceștia sunt recompensați pentru orele de muncă pe care le lucrează suplimentar, aveți parte de cel puțin un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște.

Ca și comparație, un lucrător comercial la McDonald’s poate beneficia de un salariu net de până la 3.200 de lei pentru o normă de 8 ore, acesta incluzând salariul fix, tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi, sporuri și bonusuri. În schimb, salariul unui shaormar începe de la 4.500 de lei și poate ajunge până la 6.000 de lei pentru cei mai experimentați

Ce responsabilități are un angajat la curățenie de la Lidl

În ceea ce privește anunțurile Lidl cu privire la recrutare menționează se precizează și care sunt responsabilitățile postului de „personal de serviciu”. Astfel, un angajat la curățenie trebuie să facă curat aât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, „cu precădere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare”. Trebuie să strângă ambalajele de carton și foliile aflate pe sala de vânzare și asigurarea nivelului optim al consumabilelor.

În descrierea jobului, compania solicită ca personalul de serviciu să asigure curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă.

Lidl are în acest moment disponibile 133 de posturi pentru personal de serviciu, majoritatea cu program de muncă redus, în toată țara. Cele mai multe dintre aceste oferte vizează magazinele Lidl din București. Tocmai de aceea, mulți români s-au arătat interesați să știe ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România, în 2024.


Publicat

în

de către

Etichete: