Ce se întâmplă la casa Cameliei, mama băiatului înecat în piscină. Imagini tulburătoare din locul unde s-a întâmplat tragedia FOTO

Iată imagini tulburătoare de la casa Cameliei, mama băiatului înecat în piscină care și-a luat zilele după tragedie! ‌

Apel sfâșietor făcut de familia Cameliei

Camelia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că Albert, copilul ei de 4 ani, s-a înecat în piscina din curtea casei. Echipajele medicale venite la fața locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul copilului. În ciuda manevrelor de resuscitare, micuțul nu a putut fi salvat. Atunci când a văzut acest lucru, femeia a avut parte de un șoc atât de puternic, încât și-a luat viața. S-a dus pe un câmp, a fost căutată timp de șase ore de oamenii legii. Din păcate, polițiștii au găsit-o și pe ea fără viața. Camelia s-a spânzurat de un nuc, după ce a aflat de moartea copilului ei.

Acum, familia acesteia face un apel disperat către toată lumea. Asta pentru că întreaga țară a aflat de cazul Cameliei și al micuțului Albert, multă lume fiind șocată de moartea celor doi. Astfel, au apărut și câțiva escroci, care ar cere bani pentru înmormântarea celor doi. Nimic mai neadevărat, căci familia nu a cerut ajutor nimănui pentru a-i conduce pe ultimul drum

„Se aude un zvon ca sunt persoane (escrocii) ca ar umbla cu urne si poza mamei si copilului decedati, cer sa doneze lumea bani pt familie. NU DONATI!! NU AM CERUT!!”, este mesajul transmis de familie.

Ce se întâmplă la casa Cameliei, mama băiatului înecat în piscină

La casa Cameliei, zeci de persoane au venit să-i omagieze pe mamă și fiu cu flori și candele aprinse pentru sufletele lor. Vecinii, prietenii și familia se roagă să aibă un drum lin spre cer!

Când are loc înmormântarea Cameliei și a lui Albert

Camelia, femeia care și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că Albert, copilul ei de doar 4 anișori, s-a înecat în piscina din curtea casei, va putea fi condusă alături de micuț pe ultimul drum, astăzi.Familia a anunțat că înmormântarea va avea loc la ora 13:00:

„Mâine (1 octombrie) la ora 13 va avea loc înmormântarea la biserica de pe 1 Decembrie-Găesti. Cine dorește sa își ia rămas bun de la ei sunt așteptați. Ora nu este exacta, o vom preciza imediat ce vom afla””, este anunțul făcut de familie.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns