Ce spune ziua nasterii despre tine

Ce talent necunoscut ai, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Dacă te-ai născut pe…

1, 4, 9, 14, 19, 25: Ai un talent actoricesc deosebit pe care merită să îl demonstrezi celor din jurul tău. Nu ezita nici măcar o secundă să arăți lumii că poți interpreta roluri grandioase, în cel mai natural mod posibil.

2, 8, 15, 22, 29: Îți este frică să îți expui ideile revoluționare. De multe ori, invențiile tehnologice care apar pe piață sunt schițate în capul tău. Îndrăznește și vorbește despre planurile tale privind viitorul omenirii: Nu te gândi că ai putea părea un nebun și, oricât de SF ar fi ideile tale, pune osul la treabă și demonstrează că ești un geniu!

7, 13, 21, 30: Dumnezeu te-a înzestrat cu un talent de mare orator. Știi cum să alegi cuvintele în situații dificile și meseriile care ți s-ar potrivi cel mai bine pe această lume ar fi cea de dascăl sau chiar un îndrumător de destine. Te-ai gândit vreodată că vrei să te faci life-coaching? Timpul este încă de partea ta! Grăbește-te!

3, 12, 18, 27: Tot ce înseamnă scriitură îți vine bine în mână. Tot ce înseamnă executarea unor munci casnice, îți scapă din mâini. Concentrează-te asupra talentului tău scriitoricesc și nu renunța la ideea de a scrie tot ce ai pe suflet. Dacă îți lași sufletul să vorbească din pix, ai putea scoate chiar un best-seller pe ce temă vrei tu.

5, 17, 24, 31: Pentru tine mâncarea înseamnă în primul rând… talent! Da! Pentru că fiecare farfurie trebuie atent garnisită iar tu pui anumite ingrediente în ciorbițele sau platourile cu carne și cartofi piure pe care nu le găsește nimeni, în nicio rețetă. Poți deveni cel mai talentat chef!

6, 16, 23, 28: Ți-a zis cineva că ar fi bine să nu mai cânți la duș sau să nu iei în mână vreo chitară pentru că aduci ploile? Simți nevoia să îți expui sentimentele prin ceea ce cânți? Nu renunța la această idee! Talentul tău muzical poate transcede imaginea clișeistică pe care o au oamenii despre muzică.

10, 11, 20, 26: Mișcă-te, pentru că te miști bine! Nu te lua după videoclipurile de pe YouTube cu pașii corecți de salsa sau rock and roll. Creează-ți propriul stil de dans și nu renunța niciodată la ideile tale improvizate în materie de mișcare scenică.


Publicat

în

de către

Etichete: