“Cea mai emoționantă ceremonie.” Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getuței Sterp

Bianca Comănici a fost invitată la cea mai importantă zi din viața Getuței Sterp.

Bianca Comănici este o vedetă care a devenit cunoscută după ce a fost câștigătoarea primului și al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, din acel moment primind numeroase contracte pentru emisiuni în mediul online, în același timp formând o comunitate de oameni care mereu sunt alături de ea.

Nunta dintre Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu a avut loc ieri, eveniment la care au participat toți oamenii dragi lor. Bianca Comănici și-a făcut simțită prezența la nuntă, ea fiind printre cele mai bune prietene ale fraților Sterp. Bianca are o relație de invidiat cu familia miresei, având o relație specială inclusiv cu mama Geta, alături de care s-a filmat la nuntă. Ea a fost surprinsă atât la cununia religioasă a mirilor, cât și la frumoasa petrecere care a durat până dimineață.

Aceasta nu a ezitat să posteze o serie de fotografii de la biserică, făcând mai apoi și un live pe platforma sa de TikTok, direct în toiul petrecerii.

Prezența Biancăi Comănici la nunta Getuței Sterp

Bianca Comăneci a purtat o rochie foarte elegantă, pentru nunta celor proaspăt căsătoriți. Așadar, aceasta a fost prezentă încă de la cununia religioasă, despre care a declarat că a fost cea mai emoționantă și frumoasă ceremonie la care a fost invitată până acum.

“Cea mai emoționantă ceremonie”, a scris Bianca Comănici pe Instagram.

Ținuta cu care a impresionat Bianca Comănici

La evenimentul important, Bianca Comănici a decis să poarte o rochie verde, lungă, foarte elegantă care îi pune în valoare calitățile sale fizice. Focul de artificii s-a petrecut într-un mod foarte special. Din cauza faptului că distracția a foișor în toi, nuntașii distrându-se până în zori alături de miri și nași care au fost fără îndoială sufletul petrecerii. Culiță Sterp a început să încingă atmosfera în care a început să cânte, fiind un moment inedit.

Bianca Comănici a fost foarte mulțumită de întregul eveniment, fiind de părere că a fost una dintre cele mai frumoase de până acum.
„Un moment deosebit… Am rămas marcată de cât de frumos este acest moment… Casă de piatră!”, a declarat Bianca Comănici pe o rețea de socializare.

@comanicibianca14

♬ original sound –


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns