Cine este amanta lui Adrian Minune. A fost „furată” de la un interlop

Adrian Minune a fost protagonist, în urmă cu câțiva ani, la scandalul cu „Regele Barbutului”. Tot atunci, manelistul s-a iubit cu o amantă tinerică. Se pare că Oana, pe numele ei, a fost „furată” de la un interlop. Cine este tânăra femeie cu care artistul a avut o poveste de dragoste timp de câțiva ani.

Cine este amanta lui Adrian Minune

Ani de zile Adrian Minune s-a iubit cu Oana, presupusa amantă, care s-a și confimat ca fiind, în cele din urmă. S-a zvonit atunci că misterioasa brunetă a fost furată de la un interlop chiar de către manelist.

Adrian Minune este însurat cu Cati, femeiea cu care are trei copii, dar toată lumea știe că are și o amantă. Artistul a cunoscut-o pe Oana în 2008, la un botez, iar de atunci acesta a avut o relație extraconjugală cu ea.

Amanta lui Adrian Minune, s-a iubit cu Regele barbutului

Tânăra era împreună la, vremea aceea, cu Oneață, supranumit și Regele barbutului. Adi Minune a văzut-o atunci pe femeie, a intrat în vorbă cu ea și a ajuns să o cucerească. Într-un interviu acordat pentru Spynews, Oneață a povestit cum a ajuns Adrian Minune să îi fure iubita.

„Fata a fost cu mine un an de zile. Când am fost eu plecat în Iordania, el mi-a luat-o… ”, a spus Oneață, Regele barbutului, pentru SpyNews.

Bărbatul a aflat de relație iubitei sale cu Adrian Minune chiar din telefonul ei. Când a mers la el în vizită în Iordania, Oneață i-a verificat mobilul și a găsit filmulețe compromițătoare cu manelistul. Interlopul a susținut că a reușit să treacă peste faptul că Minune i-a furat iubita.

„Înainte a fost cu mine, el s-a ținut de capul ei până a luat-o.
Cu manevre foarte mari, făcute de el. Pe timpul ăla, eu l-am iertat… Am zis ‘las-o așa’. Dar de atunci a început să facă mai multe măgării. La un rachiu al fetei mele… când era el liber, nu s-a prezentat. L-am iertat și atunci, dar acum, pentru ce mi-a făcut, nu-l mai iert. M-a făcut prăduitor.”, a mai spus Regele barbutului.


Publicat

în

de către

Etichete: