Cine este Andra, femeia însărcinată care a murit în accidentul cumplit din Botoșani! Povestea impresionantă a tinerei care abia aștepta să devină mamă

Ea este Andra, tânăra de 25 de ani care a încetat din viață, după un accident teribil. Femeia era însărcinată și iubea extrem de mult animalele.

Este doliu în Botoșani! Pe data de 21 ianuarie a avut loc un teribil accident în localitatea Baisa, din judeţul Botoşani, care s-a sfârșit tragic pentru o tânără de 25 de ani.

Un șofer de 21 de ani care conducea un Audi ar fi mers cu viteză, iar într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în mașina condusă de soțul Andrei. Din păcate, tânăra a scos scoasă inconștientă din autoturism, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Și soțul ei a ajuns la spital grav rănit, alături de celălalt șofer, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lacrimi de durere pentru Andra, fata cu sufletul de aur

Andra Miriam Buligă Lucescu avea doar 25 de ani, împliniți în ziua de Crăciun și o viață întreagă în față.

Tânăra era însărcinată în 7 lun, și abia făcuse nunta acum un an de zile. Despre ea se mai știe că lucra la un cabinet notarial și iubea extrem de mult animalele. Adesea cumpăra și mâncare pentru câinii fără stăpân.

”Era unul dintre cei mai frumoși copii pe care i-am întâlnit, un suflet extraordinar, un om atât de bun! Nu am tratat-o ca pe un angajat, eu am iubit-o din tot sufletul meu.

Iubea cu disperare cățeii. Nu pot să înțeleg cum a plecat(…) O pierdere uriașă este puțin spus.”, a mărturisit șefa Andrei, conform Botosani News.

Fata va fi înmormântată pe data de 24 ianuarie la ora 11:00.

”Sâmbătă am stat de vorbă până seara târziu, pe canapea.

Cu o inteligență sclipitoare, delicatețe și simț al umorului adunate într-un chip frumos și un zâmbet cald a cucerit întreaga familie și abia așteptam să vină să stăm de vorbă cu toții… pe canapea. Andra, rămas bun! Aștept să ne revedem să îți dau cadoul la care m-am tot gândit ieri că ar trebui să găsesc momentul potrivit, pentru că de ziua ta nu am fost pregătită”, a povestit o apropiată a familiei.


Publicat

în

de către

Etichete: