Cine este Carmen Lela, artista care s-a stins din viață la 38 de ani de o boală teribilă. Povestea ei de viață este una sfâșietoare

Carmen Lela, cunoscută sub numele de scenă „LELA”, și-a găsit sfârșitul chiar în ziua în care împlinea 38 de ani. Regretata artistă a avut o viață marcată de greutăți.

Carmen Lela ducea o luptă continuă pentru supraviețuire, însă, din nefericire, corpul ei a cedat sâmbătă, chiar în ziua în care a împlinit 38 ani. Regretata artistă era internată în spital și se afla în stare gravă, urmând să treacă printr-o intervenție grea. A lăsat în urmă amintiri de neșters, a părăsit această lume, lăsând muzica și zâmbetul ei inconfundabil ca moștenire pentru cei care au avut privilegiul de a o cunoaște și a o asculta.

Tragicul anunț a fost făcut de sora ei, Lucia, pe rețelele sociale.

”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a fost anunțul transmis cu durere de sora artistei. Carmen Lela era o cunoscută cântăreață de muzică populară și de petrecere.

Tot sora ei a anunțat că starea de sănătate a artistei s-a agravat subit, cu doar câteva zile înainte de trecerea ei în neființă: „În acest moment ea luptă pentru viața ei.

Avem nevoie de mulți oameni care să se roage pentru ea. Dumnezeu să aibă milă de ea’.

„Aș fi vrut să-ți cânt la mulți ani, dar din păcate nu pot decât să mă rog la Dumnezeu să te odihnească în împărăția lui”, este mesajul îndurerat al lui Dragoș, fratele lui Carmen Lela.

„Cei care vă aflați într-un punct de răscruce să înțelegeți că totul are un rezultat bun dacă îți dorești acest lucru și lupți pentru ceea ce ți-ai dorit”. Cine a fost regretata Carmen Lela? A avut o poveste de viață inspirațională.


Publicat

în

de către

Etichete: