Cine este George, tânărul care a murit astăzi, în accidentul din Argeș. Avea doar 21 de ani: „Puterea mea

Un accident teribil a avut loc astăzi, în județul Argeș. George Ciucă, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un cpoac, iar mai apoi s-a izbit de zidul unei case. Familia și prietenii lui sunt în stare de șoc și nimănui nu îi vine să creadă că George nu mai e.

În cursul zilei de azi, un accident cumplit a avut loc în Coșești, județul Argeș. Un tânăr de numai 21 de ani a murit pe loc, după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat într-un gard, iar mai apoi s-a izbit de zidul unei case.

Cine este George, tânărul care a murit astăzi, în accidentul din Argeș

George Ciucă avea toată viața înainte! Tânărul în vârstă de 21 de ani s-a stins din viață astăzi, după ce mașina pe care o conducea a lovit un copac, o maşină parcată, a spulberat un gard şi apoi s-a oprit într-o casă. Impactul a fost unul fatal pentru el.

Medicii ajunși la fața locului au făcut tot posibilul ca să-i salveze viața însă, după aproximativ o oră de resuscitări, au constatat decesul. Familia și prietenii lui George sunt șocați. Nu le vină să creadă că tânărul a murit.

Mama lui George a făcut public, pe rețelele de socializare, un mesaj de adio pentru fiul ei.

„Copilul meu, puterea mea nu mai e, mami și tati o sa te iubească toata viata!”, a scris aceasta pe Facebook.

Ce mesaj a transmis sora lui George Ciucă

Sora tânărului în vârstă de 21 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident din Argeș a transmis și ea un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta spune că îi este greu să vorbească despre fratele ei la trecut și îl descrie ca fiind un copil cu suflet bun.

„Astăzi sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut sa ni-l ia și nu o sa știm niciodată de ce el, era pâinea lui Dumnezeu un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte… nu îmi vine sa cred ca am ajuns sa scriu asta despre fratele meu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa te apere frățiorul meu ca aici nu a mai vrut sa te apere, vei fi cu noi si in inimile noastre toată viața ai fost cel mai bun frate, prieten si copil ne ai făcut mândrii de tine si de sufletul pe care îl ai in fiecare zi. Te iubim enorm de mult !

Va mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, dar o sa va rog sa nu îmi mai scrieți, ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut. Va voi tine la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește sa-i fie alături pe ultimul drum”, a fost şi mesajul transmis de sora lui George.


Publicat

în

de către

Etichete: