Cine este Vlad, tânărul care a murit la doar 20 de ani, după ce a căzut în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Era student la medicină

Avea toată viața înainte, dar a ales să își pună capăt zilelor. Vlad, un tânăr în vârstă de 20 de ani, student la Medicină, s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Băiatul suferise recent o intervenție chirurgicală la colon.

Vlad a murit după ce a ales să se arunce de la etajul 3 al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, acolo unde se afla internat după ce fusese supus unei operații la colon. Tânărul în vârstă de numai 20 de ani a ales să își pună capăt zilelor.

Vlad a murit la 20 de ani, după ce s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași

Vlad a ales să își pună capăt zilelor pe data de 18 aprilie. Tânărul în vârstă de 20 de ani, care era student la medicină, nu a lăsat niciun bilet de adio.

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a declarat un student la Medicină Dentară pentru BZI.

Nimeni nu știe de ce băiatul a ales să recurgă la un astfel de gest. Colegii știu doar că acesta suferea de megacolon.

„Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

O tânără în vârstă de 28 de ani, care abia devenise mamă, a murit după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia

În luna aprilie a acestui an, o tragedie s-a petrecut în Brașov, acolo unde o tânără în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. Tânăra devenise de curând mămică.

„Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune.”, a declarat Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.


Publicat

în

de către

Etichete: