Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo” FOTO

Mihai Bendeac a rupt contractul pentru show-ul de la Antena 1 şi a anunţat că nu mai apărea în acest proiect. Producătorii i-au găsit imediat un înlocuitor.

Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. Costel Bojog va apărea în calitate de jurat permanent la iUmor, începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a declarat Costel Bojog.

La ediţia de duminică, de la 20.00, juratul-surpriză este Maia Morgenstern. Actriţa nu va scăpa nici ea de bine-cunoscutul tratament al emisiunii, o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin!

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor după ce, într-una dintre pauze, ar fi urmărit un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul împotriva Covid-19 și, implicit, în pandemie. Juratul îl lua la mișto pentru atitudinea lui şi ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în fapt, bunul său prieten, urmând ca apoi Antena 1 să difuzeze imaginile pe post. Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord și de aici ar fi pornit scandalul. „Momentan nu pot comenta. Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a spus Mihai Bendeac.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns