Cine sunt cei doi soți care au murit în accidentul feroviar de la Bacău? Daniel și Ana erau singuri la părinți și doar ce se întorseseră în țară

Daniel și Ana, doi tineri soți, au pierit într-un tragic accident, la Bacău. Ana, aflată la volanul autoturismului, a ignorat indicatoarele și a forțat bariera. O clipă de neatenție le-a adus sfârșitul.

Ghenade Daniel și Ghenade Ana sunt cei doi tineri care au pierit în accidentul din Bacău. Un tren le-a izbit mașina din plin, iar cei doi au pierit pe loc.

Daniel și Ana se căsătoriseră în urmă cu câteva luni. Atât Ana, cât și Daniel, erau singuri la părinți.

Cei doi aveau planuri mari de viitor. Munceau în Anglia pentru strânge suficienți bani ca să își un viitor în țară.

Din nefericire, soarta a fost cruntă cu cei doi. O clipă de neatenție le-a adus sfârșitul.

În urmă cu o zi, cei doi au fost victime într-un accident. Autoturismul pe care Ana îl conducea a fost izbit de un tren, pe raza comunei Dofteana, din județul Bacău. Se pare că din dorința de a ajunge mai repede la destinație, Ana a ignorat indicatoarele care semnalau trecerea trenului. Decizia a fost fatală atât pentru ea, cât și pentru soțul ei.

„Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”, a declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Bariera nu ar fi funcționat cum trebuie 

Potrivit primelor informații, decizia Anei de a forța bariera ar fi oarecum justificată. Cei care frecventează zona ar susține că bariera nu funcționează corespunzător, având mai multe probleme tehnice.

În ciuda acestor opinii, la momentul nefast care le-a adus sfârșitul celor doi soți, Daniel și Ana, barierele ar fi funcțioat. 

Un comunicat transmis de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că șoferul autoturismului lovit de tren, mai exact Ana Ghenade, nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Dofteana Bacău şi Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900”, a transmis CFR.

În urma accidentului, niciun pasager sau membru al personalului CFR nu a fost rănit.


Publicat

în

de către

Etichete: