Clipe grele pentru Alexandru Arșinel. Fiul său îi este alături

Maestrul Alexandru Arșinel trece prin clipe grele, iar fiul său îi este alături în aceste momente. Nici bine nu a fost externat că s-a și întors pe patul de spital. Inima îi joacă feste marelui actor, deși a fost operat de două ori și a respectat indicațiile medicilor. Publicul îl așteaptă pe scenă, dar se pare că actorul are mari bătăi de cap cu boala.

Clipe grele pentru Alexandru Arșinel. Care este starea maestrului

Din nefericire, în spațiul public au apărut din nou vești proaste despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel. De la centrul pentru persoane vârstnice, maestrul a ajuns la spital, apoi a fost externat și s-a întors în sânul familiei, iar acum a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Potrivit informațiilor apărute în presă, actorul a fost internat la un spital din Capitală. Fiul său îi este alături în aceste momente grele. Publicul din România se roagă pentru sănătatea maestrului întrucât acesta este așteptat să revină pe scenă, locul unde îi stă cel mai bine și pe care îl iubește atât de mult.

Potrivit Cancan.ro, Bogdan Arșinel a fost văzut în fața spitalului unde este internat tatăl său. Se pare că actorul a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost tratat cu antibiotic pentru spectru larg infecțios, iar după ce starea sa a devenit mai bună, familia a decis să îl mute la un spital privat, unde se află și în prezent.

Aceeași sursă notează că actorului i-a fost montată o proteză biologică aortică și stenturi coronariene.

Alexandru Arșinel nu ar fi fost tratat corespunzător

Alexandru Arșinel a ajuns la Spitalul Fundeni cu o infecție puternică, iar în spațiul public au apărut informații potrivit cărora maestrul nu a fost tratat corespunzător la spitalul privat unde a stat o bună bucată de timp.

Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo, ar fi spus surse apropiate de acest subiect.

Alexandru Arșinel are probleme cardiace. În toata anului trecut a fost operat de două ori la inima și chiar actorul spunea că are probleme cu respirația. Toată lumea care îl cunoaște și îl apreciază ca om și ca actor așteaptă ca maestrul să se însănătoșească.


Publicat

în

de către

Etichete: