Colegii Ronei Harner, distrusi de vestea trista a mortii artistei- Primele reactii

Rona Hartner a pierdut lupta cu boala la varsta de doar 50 de ani. La putin timp dupa moartea sa, colegii de breasla si-au exprimat durerea pe care o simt in urma disparitiei fulgeratoare a actritei.

Colegii Ronei Harner, distrusi de vestea trista a mortii artistei

Unul dintre colegii Ronei Hartner, Aurel Padureanu, solist de romante si sotul regretatei Corneliei Catanga deplange decesul artistei. Artista a fost buna prietena cu el si cu sotia sa, au cantat impreuna la Sarpele Roz. Rona a imitat-o perfect pe Cornelia, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

”O veste tare trista. Ea si Cornelia au fost foarte bune prietene, un suflet deosebit, cu o energie fenomenala, un munte de talent, cu om cu mult bun-simt. O femeie vesela, radea in permanenta, iti aducea pace in suflet, regret decesul ei.

Am cantat cu ea impreuna la Sarpele Roz, avea mare succes, a imitat-o perfect pe Cornelia, la ”Te cunosc de undeva”. Acum se va regasi in Cer cu Cornelia mea. Probabil ca Dumnezeu ii iubeste mai mult pe artisti, de ii ia atat de tineri, nu oricine poate face asemenea meserie, daca nu ai har de la Dumnezeu”, ne-a declarat in exclusivitate, Aurel Padureanu, solist de romante.

Creatoare de moda, Adina Buzatu, nu-si poate reveni din soc dupa aflarea acestei triste vesti. Aceasta a transmis sincere condoleante familiei, dar ce si-a exprimat si regretul pentru soarta fetitei actritei, care a ramas de la o varsta frageda fara mama.

”Mi-a scris cineva acum ca a murit… Nu imi vine sa cred! Nu stiu daca este sigur, dar daca este asa… Ea este o invingatoare, avea o energie atat de buna si pozitiva. Sa aiba grija Dumnezeu de ea, acolo sus, cuma avut si ea aici de toti apropiatii ei. Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei! Cel mai rau imi pare de fetita ei!”, a declarat Adina Buzatu.


Publicat

în

de către

Etichete: