CONNECT-R, REACȚIE ACIDĂ DUPĂ CE MAMA LUI CULIȚĂ STERP ȘI-A ARĂTAT RASISMUL „AȘA CEVA ÎN 2021?”

Connect-R s-a arătat foarte deranjat pe rețelele de socializare în urma comentariilor făcute de doamna Geta, mama lui Culiță Sterp, la adresa comunității rome. Femeia a fost acuzată de rasism!

Connect-R a distribuit un filmuleț cu mama Geta și sora lui Culiță Sterp, în care mama concurentului de la Survior România vorbea foarte urât despre romi. Femeia i-a înjurat, pentru că și ei, potrivit spuselor sale, l-ar fi jignit pe fiul ei.

Connect-R a rămas șocat de atitudinea femeii, el făcând parte din comunitatea romă, nu i se pare normal ca la acest nivel, în anul 2021, să existe asemenea prejudecăți, stigmatizări și răutăți împotriva romilor.

„Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a spus artistul la distribuirea imaginilor cu mama lui Culiță Sterp.

Mama lui culiță  Sterp, în mijlocul unui scandal de rasism

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? 

Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a spus Geta Sterp într-un live.