Copilul are rău de mașină? Iată ce ar trebui să facă părinții în timpul călătoriilor lungi

Vacanța copiilor este un moment minunat pentru a evada din oraș și a pleca într-o excursie cu mașina, dar răul de mașină poate fi un coșmar pentru părinți. Copiii se pot simți rău atunci când călătoresc pe bancheta din spate a vehiculelor, ceea ce face vacanța mult mai puțin plăcută.

Cu toate acestea, experții spun că există o serie de modalități prin care poți ajuta la prevenirea simptomelor de rău sau la ameliorarea unora dintre ele.

„Dacă călătorești la distanță, s-ar putea să fii îngrijorat de boala de călătorie. Există o serie de modalități medicamentoase și nemedicamentoase pentru a trata orice rău de mașină la copii’, a declarat Jana Abelovska, farmacist, scrie The Sun.

Apa. Înainte de a porni într-o călătorie, asigură-te că copilul tău este bine hidratat. Apa ajută la reducerea stării de rău a copilului tău dacă este predispus la rău de mașină, spun experții.

Biscuiți cu ghimbir. În timp ce vrei să te asiguri că copilul tău este bine hidratat, încearcă să eviți mesele grele înainte de a pleca într-o călătorie. Cercetările arată că alimentele grase, zaharoase și condimentate pot crește simptomele. În schimb, hrănirea copiilor cu cantități mici de biscuiți sau biscuiți în timpul călătoriilor poate ajuta la reducerea răului de mașină.

Să călătorești în timpul somnului. O altă modalitate de a evita partea neplăcută a răului de mișcare este să începi călătoriile atunci când copiii tăi ar trebui în mod normal să doarmă. Drumurile sunt mai liniștite pe timp de noapte, ceea ce înseamnă mai puține opriri și porniri sau necesitatea de a schimba benzile la fel de des.

Brățări anti-greață. Brățările speciale pentru încheieturi pot ajuta, de asemenea, la reducerea simptomelor.

Medicamente. În cazul în care copilul tău are un rău de mișcare deosebit de grav, poate că ai vrea să încerci medicamente. Există o gamă de medicamente eliberate fără rețetă disponibile pentru copii, în funcție de vârsta acestora.

Aer curat. Deschiderea unei ferestre poate ajuta, de asemenea, la reducerea simptomelor. O ventilație adecvată poate atenua greața și reduce temperatura, prevenind transpirația care poate apărea în cazul răului de mișcare.

Evitarea ecranelor. În cele din urmă, interzicerea telefoanelor, a tabletelor sau a lecturii în mașină poate reduce șansele copilului tău de a se simți rău în mașină. Privitul la ecrane în timp ce se află în mișcare poate păcăli creierul să creadă că este dezechilibrat sau amețit, provocând rău de mișcare.


Publicat

în

de către

Etichete: