Cu cine vor rămâne câinii Reginei Elisabeta. De-a lungul vieții, fosta suverană a avut peste 30 de câini din rasa Corgi

Cunoscuții căței din rasa Corgi a reginei Elisabeta vor ajunge la un nou stăpân după înmormântarea fostei suverane.

Câinii Reginei Elisabeta a II-a sunt cunoscuți atât la palatul Backingham, cât și de admiratorii suveranei, care i-au apreciat admirația pentru această rasă de căini neobișnuită. Ba mai mult, fascinația Reginei pentru acești câini, care a început încă din copilărie, a devenit un adevărat fenomen, ducând la realizarea unor serii de producții care o aveau în centru pe regina și exemplarele sale de Corgi.

Pe numele lor Muick și Sandy, cei doi căței dăruiți Reginei de Prinţul Andrew şi fiicele sale, Beatrice şi Eugenie, după moartea regretatului Prinţ Consort Philip, vor ajunge chiar la Andrew şi fosta lui soţie, Sarah Ferguson, care și-au luat angajamentul de a avea grijă de ei.

Deși au divorțat în 1996, Fergie și Andrew au rămas în relații de prietenie și încă locuiesc împreună în casa familiei lor, Royal Lodge, din Windsor.

Potrivit People, Fergie „a legat o legătură cu Majestatea Sa cu prilejul plimbărilor cu câinii și a călăriei și chiar și după divorț ea își continua marea prietenie cu Majestatea Sa, plimbând câinii în Frogmore și discutând”.

După ce tatăl ei i-a dăruit primul corgi în 1933, regina Elisabeta avut mai mult de 30 de câini din rasa Corgi și mix-uri de Teckel și Corgi, cunoscute sub numele de „dorgis”.

Fosta Monarhă a ales să nu mai adopte corgi la mijlocul anilor 2010, deoarece nu a vrut să lase niciun câine în urmă la moartea sa.


Publicat

în

de către

Etichete: