Culiță și Iancu Sterp, adevărul despre despărțirea dintre mama Geta și tatăl lor! Ce se întâmpla la ei acasă: „El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea”

Culiță și Iancu Sterp au făcut o serie de dezvăluiri din viața lor și au spus adevărul despre despărțirea de mama Geta și tatăl lor.

Familia Sterp este apreciată și îndrăgită de mulți români, asta pentru că mereu membrii au dat dovadă doar de sinceritate și au fost extrem de transparenți cu cei ce îi iubesc. Nu mai este un secret pentru nimeni că mama Geta le-a fost fraților Sterp și mamă și tată, asta pentru că de 10 ani tatăl lor nu a fost prezent
în viața acestora.

Deoarece fanii și-au dorit să afle mai multe detalii despre aceste subiect, Culiță și Iancu Sterp și-au deschis sufletul în fața fanilor și au spus adevărul din spatele despărțirii de mama Geta și tatăl lor, fără niciun fel de reținere.

„Cam de zece ani încoace am fost crescuți de ea pentru că tatăl nostru nu mai stă cu noi de vreo zece ani.

Și în timpul cât a stat el cu noi acasă, el era mai mult plecat fiind cu meseria asta a lui cu animalele, era mai mereu plecat pe câmp și mai mult noi am stat acasă cu ea. A fost și mamă și tată pentru noi. (n. red. mama Geta).”, a declarat Culiță Sterp, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

„Nu au fost motive de despărțire”

De asemenea, Iancu Sterp l-a completat pe fratele său mai mare, spunând că din punctul lui de vedere nu a existat niciun motiv întemeiat între părinții săi pentru care s-a ajuns la separare.

„Eu, sincer, dacă mă întrebi pe mine, nu au fost motive de despărțire. Din banalități și tu te cerți din banalități, toată lumea se ceartă din banalități.”, a completat Iancu Sterp.

În același timp, Culiță Sterp chiar a dezvăluit unul dintre motivele de dispută care exista între mama Geta și tatăl lor, mai precis că bărbatul era extrem de bun la suflet, iar acesta făcea mereu tot posibilul ca oamenilor din jurul său să nu le lipsească nimic și să aibă de toate.

Deși era o calitate, această bunătate a soțului său o deranja de multe ori pe mama Geta: „Tatăl meu nu a băut la viața lui, nu a fumat, nu a fost genul care să aibă vreo patimă. Singura lui chestie era că el era foarte bun la suflet și cam împrăștia ce avea el la oameni care profitau de bunătatea lui, drept dovadă că și noi am moștenit asta de la el. Cam ăsta era motivul principal din care se certau ei doi, tata avea mulți prieteni, îi chema acasă pe la el, le dădea o grămadă de chestii, tot ce avea el. De multe ori nu aveam noi și el dădea prin toate părțile. El zicea: <>. Din cauza asta se certau mai mult și mama, i-am spus de multe ori, are gura cam mare, cam bogată, iar pe noi bărbații de multe ori ne deranjează când ne cicălesc, îți vine să o iei cu capul.(…) Ne-am rugat de el, l-am și adus acasă de câteva ori.”, a spus Culiță.

Conform spuselor lui Iancu, tatăl lor nu a fost la prima plecare, căci acesta a mai avut 2-3 intenții de a părăsi locuința definitiv, însă copiii lui l-au adus mereu acasă: „Au avut mai multe escapade. Nu a fost prima dată când a plecat, a plecat și înainte de vreo 2-3 ori, s-a întors”.

Frații Sterp păstrează legătura cu tatăl lor

Culiță Sterp l-a descris pe tatăl lui ca fiind o persoană orgolioasă, iar atunci când a plecat de acasă definitiv, părintele fraților Sterp le-a spus că nu va mai avea nicio treabă cu ei, ceea ce s-a și întâmplat, asta pentru că timp de 10 ani bărbatul nu și-a căutat copiii pentru a vedea ce fac și cum sunt.

În ciudat tuturor lucrurilor care s-au întâmplat, frații Sterp au ajuns acum să păstreze legătura cu tatăl lor.

„El e foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el. A si zis când a plecat de acasă: <>.(…) În zece ani, de când a plecat, nu ne-a dat o dată un telefon să ne întrebe ce facem.(…) Și noi ne-am mai certat cu el… El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea și ne mai băgam și noi și cred că a rămas cu ciudă pe noi. Noi îl mai sunăm, ținem legătura cu el.”, a mai adăugat Culiță Sterp.

De asemenea, Iancu Sterp a dorit să lămurească întreaga situația, explicându-le fanilor că în relația părinților lui nu au existat motive reale de despărțire: „Problema e că nu a fost un motiv întemeiat să plece, nu a fost vorba de înșelat”.

Culiță a ținut să precizeze că mama Geta l-a iubit foarte tare pe soțul ei și, cel mai probabil, încă îl mai iubește, având în vedere că acesta a fost și primul bărbat din viața sa. Deși femeia a decis să nu își mai refacă viața, lucrurile au stat diferit în cazul fostului ei partener, căci de 2 ani acesta și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

„Ea chiar l-a iubit foarte mult și îl iubește în continuare, a fost singurul ei bărbat. Eu cred că și acum, dacă ar veni înapoi, l-ar primi. El de vreun an doi și-a găsit o doamnă și când a aflat mama, săraca, a făcut ca trenul.”, a încheiat Culiță Sterp.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns