Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Cum și-a surprins artistul iubita, cu puțin timp înainte de ziua ei

Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor, într-un nou vlog, ce surpriză i-a făcut iubitei lui, cu puțin timp înainte de ziua ei de naștere. Chiar dacă cadoul a venit mai repede, acest lucru pare că l-a ajutat pe artist, căci tânăra nu a bănuit nimic.

Iubita artistului nu a bănuit ce a pus acesta la cale. Ba mai mult, artistul a reușit să o enerveze la culme dispărând subtil de acasă timp de două zile. În tot acest timp, Culiță Sterp a avut telefonul pe mod avion, iar partenera sa nu l-a putut contacta sub nicio formă.

Culiță Sterp, cadou de zile mari pentru iubită

Culiță Sterp este îndrăgostit lulea de femeia care îi face zilele mai frumoase, cea care i-a dăruit și un copil, pe micuțul Milan, care îi dă sens vieții.

Pe plan profesional, artistul se descurcă de minune, iar totul merge ca pe roate. Pentru ziua iubitei lui, cântărețul s-a pregătit intens, i-a comandat un cadou de zile mari, iar acesta a ajuns mai repede decât preconiza.

”Am plecat de acasă! Prima dată în viața mea când mi-a pus telefonul pe mod avion de aseară și până acum.

I-am spus lui Daniela că mă duc la cântat la o cabană la munte și nu am semnal. Și ce credeți? Am venit la București să-i cumpărăm o mașină de ziua ei, cadou”, a spus Culiță.
Culiță și-a surprins iubita cu o mașină scumpă, un Audi Q8 S Line, care valorează în jur de 100.000 de euro, potrivit autovit.ro.

Reacția blondinei a fost neașteptată, când a intrat pe poarta casei, împreună cu micuțul Milan, un pic supărată că partenerul ei nu a răspuns la telefon timp de două zile, aceasta i-a sărit în brațe, uitând de orice supărare, și mulțumindu-i pentru minunatul cadou.

Culiță este foarte atent cu mama copilului său și nu se uită la bani atunci când face gesturi pentru ea, căci ea reprezintă totul pentru el.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Cum și-a surprins artistul iubita, cu puțin timp înainte de ziua ei”

  1. Avatar Pap carmen
    Pap carmen

    Ptr casa construita în 6 zile este ceva

Lasă un răspuns