Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Ileana Sterp si sotul ei, Daniel Aloman, au fost nasii de cununie ai Getei Sterp si a lui Sebastian Craciunescu, alesul inimii sale.

Geta Sterp și Sebastian Craciunescu și-au unit destinele în urma cu câteva minute, iar cei care le-au fost nași spirituali au fost nimeni alții decât Ileana Sterp și Daniel Aloman.

Daca Geta a ales o rochie de mireasa imaculata, stil prințesă, accsorizata cu un șirag de perle, nașa Ileana, parca a furat toate privirile celor din jur cu o ținută demna de covorul roșu sau de pe marile podiumuri de moda.

Ileana Sterp, nasa de cununie pentru Getuta Sterp si Sebastian Craciunescu

Cu parul drept și dat pe spate, un machiaj minimalist și cu privirea plina de iubire, sora cea mare a lui Culita Sterp a atras toate privirile la nunta Getutei. În nuanțe de lila și cu pene, rochia Ilenei a fost de departe una din cele mai inspirate alegeri. Însărcinată în primul trimestru cu al doilea copil, sora lui Culita Sterp radia de fericire și bucurie pentru proaspeții însuratei.

Geta Sterp, in lacrimi inainte de nunta: „Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține”

Cu cateva zile inainte de marele eveniment, Geta a facut un vlog in care a plans pe rupte incercand-o numeroase emotii si stari:” Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta.

Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia. Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Getuța într-un vlog.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns