Cum să restricționezi o persoană pe Facebook Messenger, fără să-și dea seama. Diferențele față de blocare
Facebook Messenger oferă posibilitatea de blocare ori restricționare a unei persoane cu care nu vrei să dialoghezi. Există însă diferențe între cele două funcții oferite de Meta, compania mamă fondată de Mark Zuckerberg.
Dacă blocarea unei persoane pe Facebook este evidentă, în sensul că persoana blocată nu va mai putea să-ți scrie ori sa vadă conținutul postat cât timp este activă măsura luată de tine, restricționarea poate fi o soluție intermediară. Dar, înainte de a face acest lucru, este important să înțelegeți în ce constă restricționarea cuiva pe Messenger.
Ce se întâmplă dacă restricționați pe cineva pe Messenger?
Atunci când restricționați pe cineva pe Messenger, conversația dvs. cu acesta este eliminată din lista de chat. Cealaltă persoană vă poate trimite în continuare mesaje sau vă poate suna, dar nu veți fi notificat. Însă, Messenger vă va notifica dacă persoana respectivă trimite un mesaj sau vă sună într-un grup din care faceți parte și dumneavoastră, arată publicația MakeUseOf.
Restricționarea unei persoane pe Messenger o împiedică să vă vizualizeze starea activă sau să vadă dacă i-ați citit mesajele. Cu toate acestea, persoana respectivă va rămâne în continuare în lista de prieteni și poate vedea și interacționa cu postările tale de pe Facebook, ca de obicei.
Este bine de știut însă că restricționarea unei persoane pe Messenger nu șterge mesajele anterioare. Așadar, dacă mai târziu îi veți ridica restricția, toate mesajele anterioare, inclusiv mesajele pe care le-a trimis în timp ce era restricționată, vor fi restabilite.





