De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Acest truc îți va schimba radical viața

Există mulți oameni care sunt adepți ai trucurilor sau care țin la superstiții. Aceștia ar apela la orice truc pentru a se feri de rele și pentru a atrage lucruri bune în viața lor. Ei bine, sarea în colțurile casei reprezintă un truc pe care mulți îl folosesc. Se spune că este extrem de benefică. Iată la ce te ajută și cum trebuie folosită.

• La ce ajută sarea în colțurile casei

• Îți vei schimba viața în bine dacă faci aceste lucruri

Energiile sunt reale, atât cele pozitive, cât și cele negative. Ele sunt pretutindeni în jurul nostru, iar pe cele negative este bine să le eliminăm cu orice preț. Sarea este extrem de ajutătoare în acest proces, iar pusă în colțurile casei face minuni.

La ce ajută sarea în colțurile casei

Numerologul Mihai Voropchievici spune că sarea este soluția pentru a scăpa de energiile negative di casa ta. Se spune că sarea se pune în colțurile casei mai ales atunci când te muți într-o casă nouă și ajută la îndepărtarea energiilor negative din urma bolilor rămase de la foștii proprietari. Tot ce trebuie să faci este să pui o linguriță de sare în fiecare colț al casei și se lasă așa timp de 7 zile. Iată cum trebuie să procedezi atunci când o îndepărtezi. Este un întreg ritual

”Pune câte o linguriță în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă. Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns