De ce etnie era Rona Hartner. Care au fost originile regretatei actrițe și cântărețe

Joi dimineață, 23 noiembrie 2023, o veste tristă a adus multă suferință în showbiz-ul românesc. După ce ani la rând a sperat că o să învingă boala cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Rona Hartner a trecut în neființă. Regretata actriță și cântăreață s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Iată de ce etnie era Rona Hartner!

La data de 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a murit, după o lungă luptă cu cancerul. Ani la rând a urmat zeci de tratamente, însă, din păcate, boala a recidivat, la scurt timp după ce s-a tratat pentru a doua oară.

Etnia de care aparținea Rona Hartner

Știm depre Rona Hartner că s-a născut la data de 9 martie 1973, în București. Apoi, regretata cântăreață a urmat cursurile școlii de limba germană din Capitală, în perioada 1979 – 1991, iar asta pentru că artista era de origine germană pe partea tatălui ei.

Apoi, după ce a încheiat studiile gimnaziale, a mers la Școala de Muzică Titu Maiorescu și a urmat, totodată, și cursuri la Academia de Teatru și Film din București.

După aceea, patru ani mai târziu a jucat în primul său film, „Străinul nebun”, producție care s-a filmat în România. Pentru Rona Hartner, de-a lungul timpului, au urmat multe a;te proiecte, datorită cărora a reușit să între în sufletul românilor și nu numai.

Care au fost originile regretatei actrițe și cântărețe

De-a lungul anilor, s-a scris despre Rona Hartner cum că ar fi de etnie rromă, însă aceasta a negat de mai multe ori acest lucru, deși îi iubea enorm pe cei de această etnie.

Însă, vă spunem că regretata cântăreață avea origini germane și românești.

„Despărțirea de tată a fost cruntă. Deci a fost grav pentru că, la un moment dat, părinții au divorțat și tata a trebuit să fie într-o garsonieră singur. Au divorțat pentru că fiind o familie foarte pasionată și care nu și-a trăit visele, fiind obligați de comuniști să se ocupe de trei copii și și-au părăsit toate visele lor și toată chestia asta a refulat.

Noi am trăit într-o ambianță și festivă, dar am trăit și multe scandaluri din suferința aia de a nu reuși.(…) La un moment dat era greu și se mai certau și erau mai agresivi și a trebuit ca tata să se îndepărteze de noi ca să fim în siguranță. Eu cred că ei au fost în depresie toată viața după ce nu au putut să-și realizeze visele din cauza contextului.”, a povestit, la un moment dat, Rona Hartner în cadrul unei emisiuni.


Publicat

în

de către

Etichete: