De ce s-au despărțit, de fapt, Veronica și Viorel Stegaru. Vulpița a rupt tăcerea: ”La viața ei…”

După multe controverse și ipostaze neașteptate, Vulpița a rupt tăcerea și a spus adevărul despre motivul despărțirii de fostul ei soț. Acum trăiește o poveste nouă de dragoste alături de un alt bărbat, departe de copii și de Viorel Stegaru. Iată care a fost adevăratul motiv și pe cine a pus la zid!

Veronica li Viorel Stegaru au trăit o căsnicie ca în filme, în fața fanilor pe care i-au ținut în fața televizoarelor. Au împreună doi copii, dar acest lucru nu a reușit să o țină pe Vulpița aproape de familie. A decis să plece și să lase tot în urmă, atât pe soțul ei, cât și pe cei mici. Însă, nimic nu a fost întâmplător.

De ce s-au despărțit, de fapt, Veronica și Viorel Stegaru

Fanii ei au fost șocați când au aflat că are un nou iubit, iar Viorel Stegaru nu mai face parte din viața ei. Ei bine, se pare că vinovată ar fi fost soacra ei, căci ea ar fi motivul despărțirii dintre cei doi. Vulpița a fost discretă când a venit vorba despre acest lucru, spunând că la mijloc au fost motive personale.

Însă, ulterior a menționat-o pe soacra ei, cu care ar fi avut mai multe neînțelegeri. După cum știm încâ din momentul în care a apărut la televizor, femeia nu a fost de acord cu relația lor, fiind deranjată de faptul că este nevoită să o crească ea pe cea mică, la vremea aceea având doar un copil. Ei bine, se pare că neînțelegerile au continuat și anii următori, iar din acest motiv, căsnicia Veronicăi și a lui Viorel Stegaru a fost sortită eșecului.

”Motive personale. Soacra mea a fost rea la viața ei”, a spus Vulpița, pe TikTok.

Viorel Stegaru vrea să divorțeze cât mai repede

Chiar dacă relația lor de iubire a luat sfârșit, Veronica și Viorel Stegaru sunt, încă, soț și soție. Cei doi au avut un termen în instanță, dar ea nu s-ar fi prezentat.

De asemenea, Viorel Stegaru este deranjat de faptul că este nevoit să își crească singur copiii, acuzând-o pe fosta soție că nu îi mai vizitează. Veronica Stegaru mai are un copil, însă nu știe exact cine este tatăl său, astfel că Viorel Stegaru nu l-a recunoscut ca fiind al său.

”Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a spus Viorel Stegaru, pe Instagram.


Publicat

în

de către

Etichete: