De necrezut…Ce-a spus Stela Popescu, chiar înainte să moară, despre Alexandru Arșinel? Adevărul despre relația lor

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost, fără doar și poate, regii incontestabili ai comediei, cupletele lor făcând deliciul publicului în niște vremuri gri. Deși între cei doi actori exista o chimie incredibilă pe scenă, în afara ei au fost legați doar de o frumoasă prietenie. Iată ce povestea regretata artistă.

Ce relație a existat, de fapt, între Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Dat fiind că au jucat împreună o viață, nu puțini erau cei care credeau că Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu și în afara scenei… Doar că actrița era căsătorită cu Mihai Maximilian, cel care le scria și cupletele, iar Alexandru Arșinel avea, la rândul său, o căsnicie fericită alături de Marilena, femeia care i-a dăruit doi fii. Cu niște ani în urmă, marea actriță a povestit că această confuzie a existat și în perioada în care ea era partenra lui Ștefan Bănică, ținând să menționeze că relația dintre ea și Alexandru Arșinel s-a limitat la legătura pe care o aveau pe scenă.

„Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi 35 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, odată că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta.

Ceea ce este o chestie! Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: „Cum se simte doamna Stela după naştere?’ La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: „Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa!’.

Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!„, a povestit Stela Popescu.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre partenera sa de scenă

Alexandru Arșinel a încetat din viață pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, și, după 5 ani, s-a reîntâlnit în veșnicie cu partenera sa de scenă. Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format unul dintre cele mai carismatice și mai iubite cupluri de comedianți, iar marele actor, în ultimul său interviu, mărturisea cât de importantă a fost prezența în viața lui a colegei sale de scenă.

„Publicul ne aprecia, pe mine și pe Stela, datorită unor emisii pe care le făceam. Eram așteptați ca cei care veneau să spună ceva. Unii ne invidiau că spunem ceea ce spunem… Și o făceam pentru că ne-am câștigat un anumit prestigiu. Întâlnirea cu Stela a fost o mare realizare a vieții mele, iar despărțirea de ea m-a făcut sa pierd un anumit… nu aș spune drum, o anumită acumulare și protecție de-a lungul anilor.

Am avut noroc cu Stela… norocul meu! Fiecare se naște cu un anumit destin și eu am avut destinul… ca să mănânc rahat. Nu mi-a plăcut să tac. Pe scena sfâșiam… Mi-era greu să mă opresc. Și așa am devenit un luptător. M-am luptat pentru multe lucruri”, dezvăluia marele actor într-un interviu pentru Mihai Gâdea.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns