Destin tragic al unei fetițe fără noroc. Ce s-a întâmplat între timp cu Măriuca, copila pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel

Într-un articol plin de emoție și dezvăluiri, vom afla ce s-a întâmplat cu Măriuca, fetița pe care Luminița Anghel a dorit să o adopte acum mai mulți ani.

După ce evenimentul a ținut prima pagină a ziarelor și a stârnit numeroase controverse, iată că acum se remarcă o schimbare majoră în povestea acestei fetițe și a mamei sale biologice, Angelica Constantin.
După ani de la scandalul mediatic, Angelica Constantin a ales să iasă în fața publicului și să își ceară scuze public artistei Luminița Anghel.

Cu toate că situația pare a fi una grea, mama biologică a fetiței a reușit să supraviețuiască, cerșind într-un cimitir din București. În ciuda dificultăților, Angelica Constantin își ascunde fața sub o eșarfă de fiecare dată când merge să primească pomană, încercând să se ascundă de lumea din jurul ei.

Într-un moment de sinceritate, Angelica Constantin a mărturisit că a făcut o greșeală imensă atunci când a luat fetița de lângă Luminița Anghel. Aceasta i-a cerut public să o ierte și să își exprime regretul pentru decizia luată în trecut.

Angelica Constantin a recunoscut că furia și răzbunarea au fost principalele motive care au determinat-o să ia această hotărâre, fără a avea în vedere banii sau vreun alt interes personal. Cu toate acestea, în ciuda regretelelor sale, Măriuca a crescut și a ajuns acum la vârsta de 15 ani, dovedindu-se a fi extrem de deșteaptă și talentată.

Angelica Constantin se ascunde de lume
Angelica Constantin trăiește o viață retrăgându-se într-un cimitir din București, unde încearcă să supraviețuiască cerșind. De fiecare dată când primește pomană, ea își acoperă fața cu o eșarfă, dorind să rămână în anonimat și să nu fie recunoscută de cei din jur.

Cu toate acestea, în momentul în care a fost recunoscută de un jurnalist, Angelica Constantin nu a negat cine este și a afirmat că dorește să rămână necunoscută deoarece acesta este dorința ei.

În trecut, Angelica Constantin a recunoscut că a luat-o pe Măriuca din răzbunare și furie, din cauza presiunii din jurul ei. Cu toate acestea, ea a declarat că nu a dorit să obțină bani de la Luminița Anghel și că îi pare rău pentru decizia luată.

Măriuca, la rândul ei, a mărturisit că este încă supărată pe mama sa biologică pentru că a luat-o de lângă vedeta pe care o iubea atât de mult și consideră că ar fi avut o altă viață dacă ar fi rămas în grija acesteia. Fetița deține o inteligență remarcabilă, vorbește patru limbi străine și își exprimă dorința de a deveni artistă.

De ce nu a rămas Măriuca în grija Luminiței Anghel

Motivul pentru care Măriuca nu a rămas în grija Luminiței Anghel pare să fie legat de prezența lui David Pușcaș în viața artistei. Angelica Constantin a acuzat acest lucru, afirmând că David Pușcaș i-ar fi spus fetei că nu îi va lua niciodată locul în inima Luminiței Anghel și o numea „țigancă”.

Aceste afirmații au determinat-o pe mama biologică să ia decizia de a o lua pe Măriuca de lângă artistă. Cu toate acestea, David Pușcaș a ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să se schimbe într-un mod pozitiv. El declară că timpul a vindecat neînțelegerile și minciunile și că nu este interesat de subiectul legat de Măriuca și mama ei biologică.

În concluzie, povestea lui Măriuca și a mamei sale biologice, Angelica Constantin, a stârnit multe controverse și emoții în trecut. Cu toate acestea, viața lor s-a schimbat considerabil în ultimii ani, iar Măriuca a devenit o tânără deșteaptă și talentată. Cu toate acestea, rămâne de văzut care vor fi următorii pași pe care îi va face Măriuca și dacă va reuși să își îndeplinească visul de a deveni artistă.


Publicat

în

de către

Etichete: