Destinul tragic al Timeei, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul din Arad. Era profesoară de câteva luni și abia își sărbătorise ziua de naștere

Timeea Recalo este o tânără în vârstă de 24 de ani, care a avut parte de un sfârșit tragic. Aceasta a fost victima accidentului cumplit din Arad.

Timeea Recalo este victima teribilului accident din Arad, produs vinerea trecută. Tânăra era profesoară și abia își serbase ziua de naștere.

Timeea a murit în accidentul din Arad

Un accident cumplit a avut loc vineri, pe un drum din Arad, în apropierea localității Păuliș. Timeea era împreună cu sora ei în mașină și se îndreptau spre casă, la Săvârșin. Un excavator care nu era ancorat corespunzător de cei care-l transportau a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se aflau cele două.

Sora Timeei, în vârstă de 21 de ani, a scăpat cu viață, însă a fost transportată în stare gravă la spital. Din păcate, pentru Timeea nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind deja decedată la sosirea echipajelor medicale.

Timeea era profesoară de câteva luni și împlinise 24 de ani în urmă cu doar două zile.

Sora Timeei a suferit multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad, scrie SpecialArad.

Timeea a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie și devenise profesoară de câteva luni. Timeea avea tot viitorul înainte, însă viața a avut alte planuri pentru ea.

Mesaje dureroase după moartea Timeei

După cumplitul accident, apropiații Timeei au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, fiind profund îndurerați și totodată șocați de cele petrecute.

Colegii Timeei de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, unde aceasta a predat câteva ore de limba română, au transmis un mesaj impresionant după moartea tinerei.

„Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi!

Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie. Dumnezeu să o odihnească în pace! Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău! ”, se arată în mesaj.


Publicat

în

de către

Etichete: