Doliu în fotbalul românesc. A murit la doar 40 de ani

Pierdere imensă pentru fotbalul din România. S-a stins din viață Florin Hidișan, fost jucător al Universității Cluj. Acesta a fost chinuit de o boală grea cu care a luptat timp de un an. Anunțul trist cu privire la trecerea sa în neființă a fost făcut de către foștii lui colegi.

Doliu în fotbalul din România
A murit Florin Hidișan, fostul jucător al Universității Cluj care de un an lupta cu o boală nemiloasă. Hidișan avea doar 40 de ani și a decedat în cursul zilei de duminică, 11 septembrie 2022. De-a lungul carierei sale, acesta a jucat pentru FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj. Florin Hidișan a adunat 104 meciuri, 7 goluri și 4 pase decisive în Liga 1. S-a retras din activitate în 2014.

Florin Hidișan fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu un an. Din nefericire, starea sa de sănătate s-a înrăutățit tare în ultimele săptămâni, iar duminică, 11 septembrie, inima fotbalistului a încetat să mai bată.

“Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață. Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a anunțat U Cluj, pe Facebook.

Apeluri umanitare pentru salvarea lui Florin Hidișan

De când s-a aflat că este grav bolnav, oamenii care îl cunoșteau au lansat apeluri pentru ajutorarea lui Florin Hodișan. Diagnosticul pe care îl primise acesta în urmă cu un an era: Formațiune tumorala exulcerata pe curbura stomacală. Metastaze. La doar 39 de ani, fostul fotbalist primea cea mai grea lovitură din viața lui.

Cu toții îl cunoaștem pe Florin Hidișan. Toți i-am admirat golurile, pasele și driblingurile. Tremur când scriu aici, cum cred că a tremurat și bara din Ghencea până la demolare la șutul lui de la jumătatea terenului. Atunci era o finală pentru Steaua, azi Hidi își trăiește propria finală. (…)

Dumnezeu să-l odihnească!


Publicat

în

de către

Etichete: