Doliu în lumea actorilor. O vedetă a murit de cancer. Ar fi împlinit 33 de ani în martie 

Doliu în lumea filmului. O actriță din India a încetat din viață, după ce fusese diagnosticată cu cancer cervical. Poonam Pandey a murit în cursul nopții, vestea fiind făcută publică internauților de cei dragi.

Ulterior, anunțul a fost confirmat și de managerul său, Parul Chawla. Regretatul artistă și model avea numai 32 de ani. Fanii au fost șocați când au aflat că frumoasa brunetă nu mai este printre noi și au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe.

„Dimineața aceasta este una grea pentru noi. Suntem devastați să vă informăm că am pierdut-o pe iubita noastră Poonam din cauza cancerului cervical”, este mesajul emoționant care a fost postat pe pagina sa de Instagram a regretatei actrițe indiene.

„Fiecare formă vie care a intrat vreodată în contact cu ea a fost întâmpinată cu dragoste și bunătate pură”, au mai scris apropiații pe rețelele de socializare, unde Poonam Pandey era urmărită de peste 1,3 milioane de persoane.

Cine a fost actrița de la Bollywood, Poonam Pandey

Poonam Pandey a devenit actriță la Bollywood în urmă cu aproximativ 11 ani când a debutat în filmul Nasha. Tânăra originară din Kanpur, India, s-a născut pe 11 martie 1991. A devenit cunoscută după ce a interpretat rolul principal din această producție realizată în 2013.

I-a dat viață Anitei, o profesoară de teatru care se îndrăgostește de un student. Ulterior, a reușit să fie tot mai apreciată, iar în ultimii 2 ani a câștigat notorietate și pe social media. Avea o comunitate uriașă aproape de ea.

Regretata actriță este recunoscută și pentru faptul că a apărut în sezonul 1 din reality show-ul Lock Upp, în 2022. Emisiunea, care ținea mai multe vedete prizoniere în închisoare, a fost găzduită de actrița Kangana Ranaut.

Concurenții erau obligați să îndeplinească o serie de sarcini pentru a-și câștiga libertatea. În altă ordine de idei, Poonam Pandey a postat ultima oară pe Instagram de la o petrecere din Goa, care a avut loc în urmă cu 4 zile.


Publicat

în

de către

Etichete: