Doliu în lumea filmului! Un cunoscut actor s-a stins din viața, în urmă cu puțin timp. Anunțul a fost făcut de fiul lui

Sunt momente grele pentru filmul internațional. Un cunoscut actor a trecut în neființă, în cursul zilei de vineri, 8 decembrie 2023. Anunțul a fost făcut chiar de către fiul lui!

Lumea filmului internațional se confruntă cu un nou deces. A trecut în neființă un celebru actor care a devenit faimos în anul 1970.

A murit Ryan O’Neal, protagonistul filmului „Love Story”

În cursul zilei de vineri, 8 decembrie 2023, celebrul actor american Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, „Love Story” şi „Barry Lyndon”, a trecut în neființă, la vârsta de 82 de ani.

Totodată, anunțul decesului a fost făcut public chiar de către fiul lui, care a postat un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp după deces.

„Este cel mai greu lucru pe care l-am avut vreodată de spus, dar asta este. Tatăl meu a murit liniştit astăzi”, a anunţat pe Instagram fiul său, Patrick O’Neal. Nu a fost precizată cauza decesului, relatează Agerpres.

Cine a fost Ryan O’Neal

Amintim că Ryan O’Neal a devenit faimos în anul 1970 după ce a jucat în „Love Story”. Filmul este, de fapt, o poveste de dragoste în care a interpretat rolul unui student la drept de la Harvard care se îndrăgosteşte de o tânără nevoită să lucreze la bibliotecă pentru a-şi plăti studiile.

Acest rol i-a adus, la acea vreme, actorului o nominalizare la Oscar.

Mai știm că regretatul actor a jucat în special în „Barry Lyndon”, regizat de Stanley Kubrick în anul 1975, o satiră socială care explorează obiceiurile secolului al XVIII-lea.

Relaţie dintre Ryan O’Neal şi actriţa Farrah Fawcett

Mai mult decât atât, amintim despre viața amoroasă a actorului de la Hollywood că trăit o frumoasă, dar tumultoasă poveste de dragoste cu actriţa Farrah Fawcett.

Iubirea dintre ei a durat ani buni, până în momentul în care Farrah Fawcett a murit de cancer, în anul 2009, în aceeaşi zi cu Michael Jackson.


Publicat

în

de către

Etichete: