Doliu în lumea muzicii din România. S-a stins din viață chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani

Doliu în lumea muzicii din România. S-a stins din viață chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani. Anunțul nefericit a fost făcut public de sora sa, care a dezvăluit că artista se lupta de mai multă vreme cu o boală gravă.

Doliu în lumea artistică românească. A încetat din viață la 38 de ani, chiar când ar fi trebuit să-și aniverseze ziua de naștere

Doliu în lumea artistică românească. A încetat din viață la 38 de ani, chiar când ar fi trebuit să-și aniverseze ziua de naștere. Carmen Lela, o artistă cunoscută din România, a murit duminică, 21 ianuarie 2024.

Decesul s-a produs la un spital din Anvers, Belgia, acolo unde locuia de mai multă vreme alături de familia sa. A lăsat în urmă un copil care i-a adus foarte multă fericire și bucurie. Vedeta a fost activă pe social media până la finalul anului trecut.

Sora sa, Lucia, a transmis că organismul solistei nu a mai rezistat și a cedat după o luptă grea cu boala de care suferea. Anterior aceasta le spunea fanilor de pe rețelele de socializare că artista Carmen Lela luptă pentru viața sa.

„Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, este anunțul făcut de sora cântăreței în urmă cu puțină vreme, scrie cancan.ro.

Carmen Lela, artista care a murit la 38 de ani.

Carmen Lela a fost o artistă româncă care a devenit cunoscută în industria muzicală sub numele de LELA. A devenit o voce apreciată, fiind activă pe canalul său de YouTube. A copilărit la o casă de copii din Dorohoi, județul Botoșani.

„Mă lupt să fac față provocărilor cu care viața mă surprinde, din păcate, nu toate sunt ușoare, dar le trec și știu că sunt în stare să trec orice obstacol pentru că eu știu ce vreau și știu că pot! Știu sigur că pot!

Felicitări educatoarelor care ați depus atâta efort, sper că sunteți mândre de noi. Mulțumesc, vă salut și vă trimit îmbrățișări calde, gânduri pozitive și o viață bucuroasă”, spunea Carmen Lela la un moment dat, mai arată sursa citată.


Publicat

în

de către

Etichete: