Drama cumplită a lui Mihai Bobonete! Ce s-a întâmplat cu actorul din Las Fierbinți

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut de multă lume pentru serialul „Las Fierbinți” și rolul lui Bobiță pe care-l interpretează, a vorbit într-un interviu despre lucrurile de care se teme cel mai mult. De asemenea, el a vorbit despre copilăria sa și unele dintre momentele frumoase de care își aduce aminte.

Mihai Bobonete, recunoaște că are momente în care-și aduce aminte cu drag de copilărie și de vacanțele petrecute la bunici. El a dat detalii despre această perioadă, dar a vorbit și despre temerile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Actorul a apelat la ajutorul unui specialist

Într-un interviu acordat recent, Mihai Bobonete, actorul din „Las Fierbinți”, a împărtășit din temerile pe care le-a avut de-a lungul anilor. El a spus că i-a fost destul de dificil să treacă peste acestea, de aceea a apelat și la ajutorul unui specialist. Actorul mărturisește că terapia pe care o face periodic l-a ajutat foarte mult și se declară mulțumit de sfaturile pe care le primește de la medicul său psiholog.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”, a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Își aduce aminte cu plăcere de momentele frumoase din copilărie

În ceea ce privește copilăria sa, Mihai Bobonete își amintește de momentele frumoase petrecute alături de bunicii săi, acolo unde-și petrecea toate vacanțele. Cel mai mult spune că s-a bucurat de libertatea pe care o avea aici, pentru că putea sta până târziu alături de prietenii săi din copilărie.

Actorul mărturisește că a avut o copilărie liniștită și fericită, norocul său fiind bunicii care i-au ajutat pe părinții lui care munceau de dimineață până seara târziu. În același timp, el recunoaște că nu a fost un copil prea cuminte și a făcut numeroase „trăsnăi” în copilărie, dar acum pune preț pe acest aspect.

„Vacanțele mele erau doar la bunici pentru că, locuind cu ai mei în Bărăgan, plecam în vacanțe la Craiova și stăteam între Craiovița și Valea Roșie. Am avut parte de vacanțe foarte faine, cu ștrand și mers la pescuit la Giormane, cu iubite și beții adolescentine, cu mers în discoteci și fumat ‘la poștă’ în scara blocului. Cu 3,5,8 și Renț până când se lumina de ziuă … cu de toate”, a mai povestit Mihai Bobonete, potrivit sursei citate anterior.


Publicat

în

de către

Etichete: