Dramă pe două roți. Denis și Patrisia s-au reunit în ceruri, în urma unui accident de motocicletă. El a murit pe loc, iar tânăra în vârstă de 17 ani și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la două zile de la tragedie

Fata de 17 ani care se afla pe motor alături de Denis, băiatul care în două zile împlinea 18 ani, a murit astăzi la spital.

Iubita lui Denis, tânăra de 17 ani care se afla pe motor alături de el în timpul accidentului, a murit astăzi la spital. Cei doi se aflau împreună pe motor când la un moment dat, într-o curbă s-au răsturnat în afara șoselei, pe E85. Motocicleta era neînmatriculată și avea ITP-ul expirat. Denis, care ar fi împlinit în curând 18 ani, a murit pe loc, iar iubita lui a fost mai multe zile între viață și moarte.

Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.05. Băiatul a pierdut controlul motocicletei pe care se afla împreună cu iubita lui, de 17 ani, într-o curbă, în localitatea Dumbrăveni, județul Suceava. După ce au părăsit suprafața carosabilă, au ajuns pe un teren agricol, de unde au fost proiectați într-un lan de porumb. Denis a murit, iar fata a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Decesul său a fost confirmat astăzi, 3 octombrie 2023.

Denisa a murit la o vârstă fragedă și nu a mai apucat să se bucure de toate surprizele pe care viața i le pregătise. Cu numai două zile înainte de a împlini 18 ani și de a face marele pas spre maturitate, băiatul și-a pierdut viața într-un mod tragic. Alături de el era iubita lui, o fată de doar 17 ani. Adolescentul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și avea ITP expirat.

Tânărul locuia de mai mulți ani în Franța, alături de părinții săi, iar în urmă cu două luni se întorsese în România. Înainte cu douî săptămâni de a-și serba majoratul, părinții s-au gândit să-i facă un cadou, dar nu s-au gândit o clipă că surpriza lor se va transforma într-un coșmar. Aceștia i-au cumpărat motocicleta blestemată, care l-a răpit pe Denis de lângă ei.


Publicat

în

de către

Etichete: