Ea e Maria, fiica preotului din Moisei care și-a pus capăt zilelor la 18 ani. Ce a scris în mesajul de adio: „Viaţa mea s-a spulberat. Mi-au sfâșiat sufletul bucată cu bucată”

Maria, fiica preotului din Moisei, Cluj-Napoca, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 18 ani. Adolescenta s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc.

Moartea ei a șocat o țară întreagă. Părinții sunt distruși de durere și nu pot înțelege de ce a ales să încheie socotelile cu viața atât de devreme.

S-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc aflat în apropierea Spitalului de Recuperare. E același bloc de pe care s-a aruncat și o studentă din Franța, de la UMF Cluj. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata de 18 ani.

Trupul ei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Maria Tomoioagă era din județul Maramureș, dar învăța la Liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Ce a scris Maria în mesajul său de adio

Maria a lăsat și un mesaj de adio înainte de a comite gestul extrem. Tânăra a dat de înțeles că a decis să-și încheie viața din cauza celor care au râs de durerea ei și care au trădat-o. „Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie”, a dezvăluit tânăra.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.


Publicat

în

de către

Etichete: