Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de patronul ei în București. “Frumoasă, sufletistă”

Beatrice, tânăra de 25 de ani ucisă de patronul ei în București, era însărcinată. Logodnicul fetei este sfâșiat de durere.

Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de de patronul ei în București. Logodnicul și cei care au cunoscut-o pe femeie sunt înmărmuriți de durere. Totul a avut loc într-un magazin din Sectorul 5, acolo unde victima lucra.

Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de patronul ei

Crima care a avut loc joi, 7 decembrie, a șocat o țară întreagă. Beatrice, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de patronul ei, în vârstă de 72 de ani. Bărbatul bănuia că angajata ar fura banii firmei, așa că la primele ore ale dimineții a mers la magazinul pe care îl deținea împreună cu fiica lui.

Înainte să plece, bărbatul a luat un cuțit la el. Acolo au avut loc discuții în contradictoriu, iar la un moment dat și-a pierdut cumpătul și a înjunghiat-o pe angajată de mai multe ori. Când și-a dat seama că a ucis-o, patronul a mers la poliție, unde a mărturisit crima.

Tragedia este cu atât mai mare, având în vedere că Beatrice era însărcinată. La locul crimei au ajuns logodnicul și viitorul socru al tinerei. „Am intrebat ce s-a întâmplat au spus ca nu ne pot spune nimic. Sunt socrul ei și bărbatul ei lângă.

Ea este însărcinată în 3 luni, vrem să știm ce s-a întamplat cu ea. Nu au zis nimic. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat”, a declarat cel care trebuia să devină socrul tinerei, pentru Observator.

Ce spun foștii angajați despre bărbatul de 72 de ani

Totodată, în zona respectivă au ajuns și doi foști angajați, care au aflat cele petrecute. Ei spun că patronul de 72 de ani era un om care își stăpânea cu greu furia și se gândesc, cu groază, că ar fi putut fi în locul victimei.

Rudele fetei spun că Beatrice era o persoană foarte sufletistă și că aștepta cu nerăbdare să devină mamă. „Frumoasă, sufletistă, eu nu am avut ce să zic niciodată de ea. M-am înţeles foarte bine cu ea. Nu mai am cuvinte, tremur toată şi nu mai”, a transmis una dintre rude, potrivit sursei citate.

Ucigașul tinerei, bătrânul de 72 de ani, se află în custodia polițiștilor. El a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru a se afla cum s-a petrecut întreaga tragedie.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a informat Poliția Municipiului București.


Publicat

în

de către

Etichete: