Ea este femeia care s-a întors din morți. Elena spune că a văzut Raiul de mână cu Maica Domnului

O femeie care a fost în moarte clinică susține că a văzut Raiul și povestește în detalia cum a simțit că a ieșit din corp și a călătorit deasupra tuturor.

Se numește Elena, iar viața ei a luat o cu totul altă turnură după ce a ieșit din moarte clinică.

A fost marcată total de această experiență care întrece orice imaginație.

Elena povestește că a văzut Raiul

În emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, Elena a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu 26 de ani, când a fost în moarte

clinică. Totul a început când ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale banale, anume o ruptură de perineu, care nu ar fi trebuit să impună probleme.

Doi ani de la această experiență, Elena nu și-a amintit absolut nimic. Apoi totul s-a derulat în mintea ei, cu lux de amănunte.

Elena a intrat în moarte clinică și de atunci, tot ce s-a întâmplat întrece orice imaginație.

Femeia spune că a simțit cum iese din corp și începe să colinde, într-un fel de zbor, dimensiunea Pământului.

Cumva, ea vedea și ce fac doctorii în sala de operație, dar de undeva de deasupra lor.

Atunci mi-am dat seama că eram decorporalizată, pentru că mă vedeam pe masa de operație, vedeam medicii, și eu eram undeva deasupra.

În timp ce mă opera, eu am ajuns într-o balanță a conștiințelor, undeva unde mi se punea ca într-o balanță ceea ce am făcut eu. Se rula ca un film toată viața mea, a povestit Elena în emisiunea Voi cu Voicu.

Femeia își amintește cum, la un moment dat a ajuns în fața a ceva ce ea a numit purgatoriu.

A văzut acolo cinci arătări înfricoșătoare, care semănau cu caprele și aveau copite de capre și despre care Elena spune că erau diavoli.

“Mai încolo era întunecimea cea mare și se auzea grohătiș, niște zbierături, pe care nu le-am auzit niciodată”, a spus Elena.

Pe tot parcursul călătoriei sale, femeia spune că a fost ghidată de către Maica Domnului care o ținea de mână. Erau și doi îngeri care zburau pe dimensiunea Pământului.

Ajunsă în fața a două porți mari, Elena își amintește că i-a fost teamă.

Mi s-a arătat o bătrânică, la ultima vamă, cum i-aș spune eu. Aveam vreo 9 ani, eram pe izlaz cu vitele, și mi-a fost așa milă de această bătrânică, pentru că avea doi desagi în spate și pâini, și am zis să o ajut, a spus femeia.

Pentru că a ajutat-o pe bătrână, Elena a primit 3 lei pe care inițial i-a refuzat, dar apoi i-a acceptat și a cumpărat cu ei mâncare pentru frați.

Își amintește apoi că a pășit spre o fâșie de lumină și că trebuia să aibă grijă să nu cadă. Cei doi îngeri erau unul în spatele ei și celălalt în dreapta ei, iar în fața ei era Maica Domnului, cu corpu transparent și alb, care o ghida.

La jumătatea drumului, cineva de acolo de jos, din zbierăturile acelea, m-a strigat și mi-a spus: nu te uita în jos că ai să cazi și tu și lasă că o să ai timp, când te întorci, să-i scoți și pe cei de acolo, povestește Elena.

Femeia își amintește că a ajuns în fața celor două porți mari care s-au deschis și că de acolo a fost cu ea doar Maica Domnului, nu și îngerii. La porți erau doi bărbați care străluceau foarte tare. Unul avea un scut și o sabie, iar celălalt avea o cheie și o sabie. Acolo era Raiul. Elena a pășit pe o cărare cu flori și a văzut o pădure minunată, iar dincolo de ea a zărit clădiri albe, podețe și foarte multe flori.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns