Ele sunt cele trei zodii care își schimbă viața până la finalul săptămânii. Bani, bogăție și o mare reușită pentru acești nativi, înainte de Crăciun

Ei sunt cei 3 nativi cărora existența li se transformă radical până la sfârșitul săptămânii. Au parte de finanțe și binecuvântări uriașe.

Ele sunt cele trei zodii care își schimbă viața până la finalul săptămânii. Bani, bogăție și o mare reușită pentru acești nativi, înainte de Crăciun. Astrologii sunt de părere că lucrurile capătă un alt sens perioada aceasta.

Ei sunt cei 3 nativi cărora existența li se transformă radical până la sfârșitul săptămânii. Au parte de finanțe și binecuvântări uriașe

Rac

Sunt transformări radiacale care intervin până la sfârșitul săptămânii, în special în domeniul profesional. Poate fi vorba de o mărire de salariu sau o avansare pe care o dorești de foarte multă vreme, totul este să ai mai multă încredere în tine.

Destinul este de partea ta și te împinge să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi și interesante. Sunt șanse mari să descoperi o pasiune nouă, care să îți aduce liniște interioară, dar și satisfacții materiale.

Partea financiară este foarte bine aspectată, susțin cititorii în stele. Ești binecuvântat cu bani mulți, care pot veni din mai multe surse. În sfârșit, poți pune deoparte pentru o investiție majoră, cum ar fi o casă sau o afacere.

Balanță

În viața ta se deschide un nou capitol pe sfârșit de an. Până la finalul săptămânii te orientezi spre un alt loc de muncă, mult mai bine plătit și unde ești apreciat la adevărata ta valoare. Primești laude de la superiori încă din primele zile.

E o mare reușită în domeniul profesional și din punct de vedere personal. Reușești să ajungi într-un mediu unde te simți ca peștele în apă și unde te împrietenești cu colegii extraordinar de repede. Legi prietenii de lungă durată.

Ieși din relații în care ești tras în jos și unde nu ești lăsat să evoluezi așa cum ți-ai dori. E o perioadă numai bună pentru a lua decizii pe termen lung legat de sentimente. Relația cu persoana iubită intră pe făgașul normal.

Capricorn

Lasă deoparte stresul, dezamăgirile și supărările și îndreaptă-ți atenția spre lucrurile pe care le poți face cu propriile mâini. Numai în felul acesta problemele vor fi lăsate deoparte spre finalul acestei săptămâni.

Sume importante sunt așteptate în conturile tale luna aceasta de pe urma eforturilor depuse până acum. Ești răsplătit pentru munca ta și e posibil să fii avansat în carieră. Starea ta de spirit devine una bună odată cu acest pas important.

Astrele au pregătit surprize și în plan amoros. Întâlnești o persoană cu care rezonezi de la prima vedere și cu care ai foarte multe lucruri în comun. Sărbătorile de iarnă te găsesc înconjurat de iubire și de oamenii dragi.


Publicat

în

de către

Etichete: