Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui

Au apărut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Cele două urmează să fie conduse pe ultimul drum de familie, în ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sărbători de până acum.

O fetiță de doar patru ani și bunica ei s-au stins din viață, după ce au mâncat pește de la un magazin din localitate.

S-au făcut analize și s-a identificat cauza morții, dar nimic nu poate să aline durerea pe care o simte familia fetiței, după ce ea s-a stins din viață. După ce a aflat că a murit, și bunica ei și-a găsit sfârșitul.

Cine sunt fetița și bunica care au murit în Călărași

Cu foarte puțin timp înainte de sărbătorile de Paște, familia fetiței se pregătește de cel mai crunt eveniment. Aceasta va fi înmormântată într-o perioadă sfântă din an, la fel ca bunica ei. Din primele informații, se pare că cele două vor fi conduse pe ultimul drum în zile diferite, nu împreună, așa cum s-a crezut inițial.

Comunitatea din Călărași strânge bani pentru a ajuta familia îndoliată, spunând că părinții fetiței sunt modești și au nevoie de ajutor. În același timp, bunicul fetiței se află în spital și este în stare stabilă.

Din nefericire, în ceea ce le privește pe fetiță și bunica ei, nimic nu a mai putut să le salveze viața. Fetița a făcut stop cardio-respirator iresuscitabil, iar femeia a făcut infarct când a auzit că nepoțica ei a murit. Ambele au ajuns la spital după ce au mâncat pește contaminat cu o bacterie periculoasă.

Ce spun medicii despre riscurile ca o astfel de tragedie să se repete

Peștele congelat pe care l-au mâncat cele două a fost cumpărat de la un magazin, accesibil pentru o mulțime de alți oameni din localitate.

Așadar, oamenii se tem ca o astfel de tragedie să nu se repete, din aceeași cauză. Nu se știe, însă, dacă au fost mai multe persoane care au cumpărat pește din același lot.


Publicat

în

de către

Etichete: