Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Mama sa va face credit bancar pentru a-i plăti taxa!

Eliza Iliescu este studentă la două facultăți. Fiica Adrianei Iliescu a fost admisă la Litere, la buget, şi a anunțat că merge și la a doua facultate, cu taxă, la Științe Umane.

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție la Colegiul Naţional „Dimitrie Paciurea” și a luat examenul de bacalaureat cu media 9,50, Eliza Iliescu a fost admisă la Litere, pentru că își dorește să fie profesoară de română și engleză, iar acum s-a înscris și la a doua facultate, la Științe Umane, unde va trebui să achite o taxă anuală de 4.000 de lei!

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor! Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu pentru Playtech.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu, fostă profesoară de limba și literatura română, care are o pensie de aproximativ 4.000 de lei, plus o indemnizație de aproximativ 2.000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns