Fiica lui Adrian Kreiner, mărturii esențiale și cutremurătoare în cazul uciderii tatălui său. Ce s-a întâmplat în noaptea nefastă: „M-a împins cu picioarele şi…”

Fiica lui Adrian Kreiner a rupt tăcerea și a vorbit despre noaptea teribilă în care tatăl său a fost ucis. Vanessa, în vârstă de 20 de ani, le-a povesti autorităților prin ce a trecut. Tânăra a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare, oferind detalii importante despre atacatori. Ce arată rechizitoriul întocmit de către procurori?

În noaptea de 6 noiembrie, trei hoți au pătruns în casa lui Adrian Kreiner. Însă, aceștia nu au părut neapărat interesați să fure tot ce le cădea în mână și s-au concentrat mai mult pe bătaia cruntă pe care i-au aplicat-o omului de afaceri. Acesta a fost bătut timp de 40 de minute, lucru care i-a adus în cele din urmă moartea. Bărbatul s-a stins din viață două zile mai târziu, la spital. În urma celor întâmplate, anchetatorii iau în calcul faptul că jaful a fost, de fapt, o răzbunare în stil mafiot, iar fiica omului de afaceri a oferit detalii importante în acest caz.

Vanessa Kreiner, mărturii cutremurătoare

Atunci când hoții au pătruns în casa milionarului din Sibiu nu l-au găsit doar pe acesta, ci și pe iubita și fiica sa. Vanessa a fost martoră a ororilor, iar acum a făcut dezvăluiri tulburătoare despre noaptea nefastă.

În momentul în care hoții au pătruns în casă, Vanessa și-a dat seama că urmează să se întâmple o tragedie și a încercat să se ascundă. Fata s-a încuiat în camera sa și s-a băgat în dressing, în speranța că hoții nu o să o găsească. De asemenea, tânără a reușit să sune la 112 și să dea alarma.

Însă, tâlharilor nu le-a luat mult până să o găsească. Aceștia au spart ușa de la cameră, au intrat peste ea și au început să o amenințe. Vanessa a fost întrebată unde sun ascunși banii, iar pentru că nu a dezvăluit informația a fost bătută și amenințată cu arma.

„M-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine.

M-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii. I-am răspuns că nu ştiu dar pot să-i dau banii mei din geantă”, le-a mărturisit Vanessa autorităților, potrivit playtech.ro.

Doi dintre suspecți au fost prinși

În cazul morții omului de afaceri din Sibiu, autoritățile au trei suspecți, iar recent, doi dintre aceștia au fost prinși. Potrivit Poliției Române, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea crimei, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost prinși în Marea Britanie. Este vorba despre Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord”, a transmis Poliția Română.


Publicat

în

de către

Etichete: