Fiica lui Sorin Bontea, transformare uluitoare. Cum arată Miruna la 20 de ani

Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea, nu mai seamănă deloc cu adolescenta care în urmă cu câțiva ani a apărut în platoul „Chefi la Cuțite”. Tânăra are 20 de ani și arată ca un fotomodel.

Chef Sorin Bontea are de ce să fie un tată mândru. Fiica sa s-a transformat într-o domnișoară superbă. Miruna are 20 de ani și postează pe internet fotografii cu care atrage foarte multe aprecieri. Doar pe Instagram, tânăra are peste 33 de mii de urmăritori.

Fiecare imagine postată de Miruna Bontea o înfățișează pe aceasta în ipostaze sexy.

Brunetă, cu ochi expresivi, fiica lui chef Bontea, ar putea frânge ușor inimile băieților.

Deși a demonstrat că a moștenit talentul tatălui ei în ale bucătăriei, Miruna a declarat în urmă cu ceva timp că nu intenționează să meargă pe urmele acestuia și să își facă o carieră în acest domeniu.

„Îmi plăcea să petrec, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea ea în anul 2018, conform A1.ro.

Sorin Bontea mai are un fiu, Iulian, care este campion la raliuri. Celebrul chef nu ratează nicio ocazie pentur a se mândri cu cei doi copii ai lui, postând deseori imagini de la cursele lui Iulian Bontea.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns