Gabriela Cristea a ajuns, de urgență, cu fetița la spital. Cum se simte acum Victoria

Gabriela Cristea a trecut prin clipe grele după ce una dintre fiicele sale s-a îmbolnăvit și a fost nevoie de intervenția medicilor. Prezentatoarea tv și-a dus fetița la urgențe, pentru că a simțit că nu are cum să o ajute acasă.

Momente de panică pentru Gabriela Cristea

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a trecut printr-o cumpănă cu fiica ei, Victoria, și a fost nevoită să ajungă cu micuța la urgențe. Gabriela Cristea a povestit episodul pe rețelele de socializare. Totul a început cu stări de rău pentru Victoria, care s-au intensificat apoi, iar Gabriela a urcat-o în mașină și au plecat direct la urgențe. Din fericire, acum fetița este bine, în afara oricărui pericol.

„Am fost cu Victoria, care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a povestit Gabriela Cristea pe Intagram.

Gabriela Cristea intră în lumea afacerilor
Vedeta de televiziune a anunțat că intră în lumea afacerilor. Concret, Gabriela Cristea nu a povestit despre ce afacere este vorba, dar a precizat că se va implica 100% în procesul de creație. Se pare că vedeta va produce haine și accesorii pentru compania GALÉ by Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a precizat că va lansa afacerea în luna noiembrie a acestui an.

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%. Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică, a spus vedeta pentru Fanatik.

Gabriela Cristea a precizat că se va implica 100% în această afacere, ea va fi cea care va alege materialele și tot ea se va ocupa de partea de creație.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns