Gabriela Cristea a facut anuntul! Nici macar sotul ei nu stia asta

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Cei doi se iubesc mult și au impreuna și două fete, care îi fac Fericiți zi de zi. Se înțeleg bine și niciodată nu s-au despărțit, dar se pare că tot mai au secrete unul față de celălalt.

Ce nu i-a spus Gabriela până acum lui Tavi

Gabriela și Tavi se iubesc de ani buni și formează un cuplu sudat. Niciodată nu au lăsat impresia că nu se înțeleg si nu au fost implicați în scandaluri, semn că au o relație sănătoasă. Se pare, însă, că sunt lucruri pe care omit să și le spună uneori.

Gabriela Cristea a revăzut în urmă cu câteva zile un loc special, în care a fost și în trecut. Vedeta a mărturisit abia atunci ce o leagă de el, spre uimirea soțului ei, care a rămas mut de uimire când a aflat ce s-a întâmplat acolo de fapt.

Mai exact, în excursia lor din Istanbul, Gabriela a vizitat un loc cu o mare putere, unde crede că i s-a îndeplinit cea mai mare dorință: aceea de a deveni mamă. Având în vedere că a rămas însărcinată cu greu, crede că rugăciunile ei au fost ascultate și așa a reușit să scape de orice urmă de Tristețe și nemulțumire.

„Ultima oară când am fost la Istanbul, e un loc care este făcător de minuni, unde îți pui o dorință. Aici m-am rugat să am copii, e singurul loc în care m-am rugat să am copii”, a povestit vedeta într-un vlog.

„Nu cred că mi-ai spus asta până acum. Bravo, iubire! Nici nu mi-ai zis chestia asta!”, a completat cântărețul.

Gabriela a mărturisit că această întâmplare a fost una intimă pentru ea, pe care a decis să o păstreze drept secret. Nu a vorbit despre cele întâmplate, pentru că nu știa cum vor evolua lucrurile.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns