„Gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile. A simțit…”. Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o. Prietenii lui Mirel, ucigașul Andreei, își aduc aminte despre ce le spunea tânărul despre relația pe care ar fi avut-o cu tânăra de 21 de ani și cât de entuziasmat era în ceea ce o privește. Potrivit spuselor amicilor lui, gândul că l-ar putea părăsi l-a făcut să-și piardă mințile.

Cazul crimei de la Timișoara a șocat întreaga opinie publică. Colegilor și multora dintre cei care l-au cunoscut pe Mirel nu le-a venit să creadă când au auzit despre tragedie, mai ales că aveau conturată o cu totul altă imagine despre el. Un coleg de facultate al lui Mirel a povestit în detaliu ce le spunea tânărul student și la Medicină și la Teologie despre Andreea și legătura pe care o aveau.

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o

Rudele și cunoscuții Andreei susțin că cei doi nu ar fi avut o relație. La polul opus, apropiații lui Mirel erau de părere că cei doi aveau o relație, dat fiind comportamentul celor doi tineri.

Un coleg de facultate, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa studentei, susține că Mirel nu avea motive să fie gelos, însă Mirel a simțit că ar putea să-l părăsească și atunci acest gând l-ar fi împins la gestul necugetat.

‘Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente’, a declarat un coleg de facultate al lui Mirel pentru Gândul.

Mirel era atent și îi făcea cadouri Andreei

Mai mult, colegul de facultate al lui Mirel susține că tânărul era foarte atent la detalii în relația cu Andreea și mereu vorbea cu entuzism despre ea. Nimic suspect nu le-a atras atenția, dat fiind că din afară părea un cuplu normal.

‘Nu știu să fi avut o fată așa cuminte alături, așa concentrată pe învățat și probabil vedea un viitor împreună cu ea, iar gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile. Andreea era o persoană specială, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu bun-simț, era dedicată facultății și își urma visul cu orice preț. Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc’, a mai spus tânărul pentru sursa citată.

Prietenul lui Mirel spune că ucigașul și Andreea aveau 100% o relație

În ciuda spuselor familiei Andreei, prietenul lui Mirel spune că cei doi au avut 100% o relație, de care probabil tânăra nu le povestise părinților ei.

Posibil să le fi zis că mai iese cu el, dar fără să dea detalii și așa au dedus ei. El era coleg cu prietena ei cea mai bună. Nu știu cum a ajuns informația la părinții ei, dar ei doi erau un cuplu. Acum, dacă ea nu era așa implicată și el vedea mai mult decât era cazul, nu știu, dar aveau 100% o relație’, a conchis colegul lui Mirel.


Publicat

în

de către

Etichete: