Geta nu uită de unde a plecat. Sora mai mică a lui Culiță Sterp şi-a făcut ziua de naştere printre oi, la stână! (FOTO şi VIDEO)

Geta Sterp, sora lui Iancu și Culiță Sterp, se mărită! Dar, până atunci, Getuţa, aşa cum eeste ea alintată de membrii familiei, şi-a făcut ziua de naştere la oi, la stână.

Astfel, femeia a demonstrat că n-a uitat de unde a plecat, meleagurile copilăriei fiindu-i mereu aproape de suflet.

În natură, în sânul familiei

Getuţa a petrecut clipe minunate. În natură, alături de familie, ea a sărbătorit împlinirea celor 24 de ani. S-a pozat şi a zâmbit larg, ân comăpania fraţilor.

A ajuns să fie cunoscută după ce a apărut de mai multe ori în public alături de familia ei. Deși nu este persoană publică, asocierea cu frații ei care apar mai tot timpul la TV i-a adus un plus de popularitate Getei Sterp. Astfel, sora lui Culiță Sterp a ajuns să fie urmărită pe instagram de 176 de mii de persoane, folosind rețeaua de socializare pentru a comunica cu prietenii virtuali, dar și ca mijloc de promovare.

Pe lângă activitatea pe care o desfășoară la magazinul de produse lactate, Geta Sterp se pare că este pasionată de politică.

La alegerile locale din 2020, sora lui Culiță Sterp a candidat pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot, aceasta dorindu-și să se implice în modernizarea comunei din care face parte.

Geta se mărită cu Sebastian

Geta Sterp, sora lui Iancu și Culiță Sterp, se mărită! Tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Sebastian Crăciunescu de ceva vreme.

Totul a fost dezvăluit chiar de unul dintre frații vedetei. Iancu Sterp a vorbit într-un vlog despre faptul că Geta Sterp se va mărita în luna octombrie cu alesul său, Sebastian.

„Am fost să împart invitații pentru nunta lui Geta, da, ați auzit bine. Se mărită Geta, cred că la anul mă duc și eu”, a spus fratele Getei, Iancu Sterp, în clipul video postat pe Youtube.


Publicat

în

de către

Etichete: