Geta Sterp, în lacrimi la propria nuntă! Imaginile apărute acum. Motivul pentru care sora lui Culiță a izbucnit în plâns

Tânăra a fost surprinsă cu ochii în lacrimi la petrecere!

Geta Sterp și soțul ei au avut parte de momente de nedescris în ziua nunții. Au trăit la intensitate maximă fiecare secundă, iar emoțiile și-au spus cuvântul. Dovada o reprezintă chiar imaginile din cadrul evenimentului, care vorbesc de la sine!

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi, în ziua nunții

Geta Sterp și soțul ei au vrut o nuntă ca-n povești, așa că s-au ocupat de organizare până la cel mai mic detaliu.

Și cum atmosfera nu este deloc de neglijat atunci când vine vorba despre orice eveniment, sora lui Culiță a decis să-l aducă la petrecere pe Ilie Dură, un artist de renume al folclorului românesc.

Momentul creat de cântăreț nu numai că a emoționat-o puternic pe proaspăta miresică, dar a reușit să-i smulgă și câteva lacrimi: „Doamne…ce emoții, de nedescris! Mulțumesc, Ilie Dură! Ești la inima mea!”, a scris Geta Sterp, în dreptul unui videoclip postat pe rețelele de socializare.

„Ce repede a trecut timpul”

Și Culiță Sterp a fost copleșit de emoții, în ziua în care sora lui a îmbrăcat rochia de mireasă.

Cu toate că a fost o zi fericită pentru familia lui, artistul recunoaște că nunta Getei l-a făcut să se reîntoarcă în timp și să-și aducă aminte cu melancolie de anii copilăriei: „S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parcă numa ieri eram copii și eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi frații avem și copii, iar alții urmează!

A trecut o perioadă din viața și vine alta! Casă de piatră surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! @getasterp și multă fericire alături de soțul tău @sebastian.craciunescu care de acum face parte din familie și e la fel cum ești tu pentru noi!”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp în mediul online.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns