Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Gina Pistol face orice pentru a arăta superb. Și de data aceasta a petrecut opt ore într-un salon de înfrumusețare pentru noua sa schimbare de look.

Iubita lui Smiley a decis că este timpul pentru o schimbare în viața sa. Ca orice femeie, aceasta a mers la salon pentru a se face și mai frumoasă.

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol spunea că își dorește să slăbească. Zis și făcut. Prezentatoarea arată la fel de bine ca înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Josephine.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina în ianuarie, în dreptul imaginii în care cântarul îi arăta 65,1 kg.

Dar scăderea în greutate a fost doar începutul schimbărilor din viața frumoasei Gina Pistol.

Aceasta a mers la salon pentru o reîmprospătare a imaginii sale. Vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a avea un păr strălucitor, în nuanțe aurii.

„Cât am stat, Olga? Opt ore? Opt ore mai târziu”, spune Gina într-un Instastory făcut la salon.

După opt ore petrecute la salon, unde părul i-a fost decolorat, i-au fost făcute câteva șuvițe, iar apoi a fost coafată, Gina Pistol a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Și s-a declarat extrem de încântată de rezultat.

„Îl ador”, a scris ea în dreptul imaginii în care își etalează noul look. De curând, Gina Pistol a revenit și pe micile ecrane, după o pauză de aproape 2 ani.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns