Horoscop 15 octombrie 2022, cu Neti Sandu

Horoscop 15 octombrie 2022 – BERBEC

Se poate să aibă loc marea întâlnire cu acea persoană care se regăsește în felul vostru de a fi. Rezonaţi cu starea ei sufletească și puteți fi un cuplu.

Relația voastră de cuplu promite să fie și mai armonioasă și poate să vă gândiți și la căsătorie anul acesta sau anul viitor.

E cineva care vrea să vă întâlniți ca să vă spuneţi un punct de vedere, să vă faceți poate niște confidenţe.

Horoscop 15 octombrie 2022 – TAUR

Poate faceți o tratație, o fi un prilej anume ați încheiat un proiect, un proces poate, ori sărbătoriți ani de căsătorie sau poate anunţaţi o logodnă sau că o să deveniți părinți.

Familia vrea să vă întâlniți și, dacă nu se poate în cursul zilei, poate lăsați pe mâine și luați prânzul în familie.

O să rulați bani că aveți de luat diverse lucruri pentru casă și o să-i faceți fericiți pe ai voștri pentru că să le asigurați un confort sporit.

Horoscop 15 octombrie 2022 – GEMENI

Aveți toate șansele să reparați o relație care scârția și o să vă bucurați de beneficiile conviețuirii cu cineva care e pe lungimea voastră de undă – e nevoie totuși de un strop de diplomație.

La un party, undeva, se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate fi partener de viaţă şi să vă meargă bine împreună.

Poate vă suiți în tren, avion și plecați pentru două trei, zile departe de casă că aveți nevoie de o pauză de muncă.

Horoscop 15 octombrie 2022 – RAC

E un eveniment în oraș la care v-ați putea duce și voi și să vă cunoaștețiu niște oameni care vă vor în echipa lor casă lucrez la un proiect îndrăzneț.

Poate faceți cumva să vă mai odihniți și să faceți doi pe afară ca să vă mai spălați gândurile.

Poate mai încercați o împăcare cu cineva care a lipsit din viața voastră, că nu v-ați mai înțeles, dar iubirea n-a dispărut.

Horoscop 15 octombrie 2022 – LEU

O ieșire cu grupul v-ar mai dezmorți după o săptămână încărcată, poate practicați un sport sau aveți alt gen de activități care vă destind.

Poate o să luați parte la o competiție, puteți fi și spectator dacă sunt copiii voștri în teren, și o să fie oricum cu descărcare de adrenalină.

Grupul de prieteni va vrea neapărat să fiți de față la evenimentele acestei perioade – sunt multe de bifat.

Horoscop 15 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Poate o să dați o raită pe la magazin ca să luați ce mai aveți nevoie pentru casă pentru că aveți în plan o reorganizare, și o să vă coste.

O să aveți un program încărcat, cu de toate, vă ocupați și de casă și de voi și o să vă declarați mulțumit la finalul zilei.

Dispuneți de niște bani și o să vreți să le oferiți alor voștri ce și-au dorit.

Horoscop 15 octombrie 2022 – BALANŢĂ

Sunt evenimente la care o să vreţi şi voi să ajungeţi și încercați să mergeți măcar la unul singur, dar care o fi foarte important pentru sufletul vostru.

Vă caută cineva care v-a dus dorul şi vrea să faceţi cumva să vă și întâlniți, că online nu mai merge să continuați relația.

Sunteți în mare formă și atrageți oameni buni la suflet și situații favorabile de care să vă bucurați la maximum zilele acestea

Horoscop 15 octombrie 2022 – SCORPION

Poate faceți o surpriză cuiva și pregătiți o tratație, invocaţi pe furiș pe prietenii persoanei și o chemați când e totul gata. O să-i placă.

E posibil să intuiască cineva ce vă place și să primiţi în dar acel obiect sau poate e o excursie sau o masă la restaurantul preferat.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns