Horoscop 4-10 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii își dezlănțuie sufletul, Fecioarele sunt lovite de o iubire fulgerătoare

Horoscop 4-10 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Berbecii se bucură de realizări și succes săptămâna viitoare, iar Balanțele își fac noi prieteni.

Berbec

Carte excelentă pentru Berbec, care simbolizează fericirea și reușita. Berbecii se vor afirma, li se vor recunoaște meritele, vor reuși să clarifice o situație care a fost destul de ambiguă. Dau dovadă în săptămâna următoare de mare vitalitate, au succes în tot ce întreprind și e o săptămână cu creativitate.

Taur

La Tauri, 19 roșu, carte mai degrabă pozitivă, simbolizând energia pe care a acumulat-o nativul din Taur din forța lui activă. Săptămâna următoare, Taurii vor fi dominați de dinamism, de combativitate, au forță de atracție fizică și magnetism și asta înseamnă că au o săptămână de reușită.

Gemeni

Gemenii sunt și ei stabili. A apărut clepsidra, numărul 11, o carte când bună, când rea. Simbolizează o perioadă din săptămână cu sentimente exclusive, cu posesivitate, și o altă parte din săptămână în care devin geloși. Sunt mai duri în exprimare și din cauza faptului că nu sunt lăsați să manevreze ei banii așa cum își doresc. Au niște zile restrictive, în care Gemenii nu dau banii pe toate minunile. În schimb, au atracție fizică. Pot obține niște raporturi fizice cu alte persoane și sufletele lor se dezlănțuie.

Rac

Pentru Rac, orizontul, o carte foarte bună. Vă arată că săptămâna viitoare sunteți stăpân pe situație. E posibilă o călătorie pentru unii mai avuți, chiar și în străinătate, în care veți face niște descoperiri pasionale, pentru cei fără obligații. Înaintați cu grijă, cu siguranță – acesta e sfatul cărții orizontului, și astfel veți avea reușită, succes. Și dacă sunteți cumva oameni de afaceri, puteți semna iar și un contract.

Leu

Pentru Leu, pătratul, carte neutră, cu tentație spre pozitivitate. Începutul unei noi acțiuni în săptămâna următoare, iar acțiunea se bazează mai mult pe zona profesională. Puteți înregistra o emisiune, puteți avea niște persoane care să vină la un dialog cu dvs., dar tot ceea ce faceți, aduce realizare materială pozitivă.

Fecioară

Fecioara are 18 galbenul. Carte pozitivă, simbolizează renașterea, înnoiri, reînnoirea, sens benefic al lucrurilor pe care le-ați început, dar și dorința de libertate. Aveți șansa să vă salvați dintr-o situație dificilă, în care cu bună știință ați intrat și ați minimalizat-o. Puteți primi vești, cineva drag vouă vine acasă, dar este și o întâlnire neprevăzută pentru cei fără obligații, o iubire fulgerătoare sau care se poate transforma într-o lovitură de teatru care vă face plăcere.

Balanță

Pentru Balanță, 12 – zborul sau elanul. Prietenie, sentimente altruiste și pozitive. Degajați în fluxuri benefice. Toate schimbările pe care le primiți sunt rentabile, așteptați întoarcerea cuiva și veți avea parte de o vizită. Dacă nu sunteți voi vizitați, veți face voi o vizită și veți intră în niște relații amicale.

Scorpion

Pentru Scorpion, 15 cenușiu. O carte neutră, care arată că în săptămâna următoare, Scorpionul trece exact la latura care îl caracterizează. Timpul care se scurge, înțelepciunea pe care a acumulat-o, are o putere de reflecție fantastică, dar tinde să petreacă o perioadă de timp în liniște, singur. Toate alături de niște persoane mai în vârstă sau niște rude, oameni de știință sau oameni atotcunoscători, care îi vor ajuta să clarifice sau să primească răspuns la unele întrebări care îi frământă.

Săgetător

Pentru Săgetător, o carte foarte bună. Începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă. În schimb, o întâlnire cu o persoană mai în vârstă te ajută să pui bazele solide ale unei relații deja cunoscute, dar pe care ai trecut-o undeva în așteptare.

Capricorn

Capricornul are o carte care, la fel ca pentru foarte mulți, săptămâna următoare, simbolizează începutul sau demararea unei acțiuni. E pe două fronturi pentru cei necăsătoriți. E o acțiune care undeva se termină. Cunoașterea unei persoane tine, dar pentru asta trebuie să dați dovadă de multă energie, iar cei care se ocupă mai mult de probleme lucrative, au energie combativă. Cu toate acestea, la locul de muncă, cu ideile noi pe care le aveți vă puteți ansa, adică intrați în colimatorul șefului.

Vărsător

Vărsătorul are o carte neutră, 8 ovaluri, mai degrabă pozitivă, care vă trimite în zona de fecunditate, receptivitate, răbdare, uneori chiar divulgarea unor secrete pe care voi le-ați ținut ascunse. O întâlnire călduroasă și totul se rezolvă cu ajutorul unei doamne, a unei femei.

Pești

Peștii au intrat în Triunghiul Bermudelor. Importanța comunicării și a schimburilor de idei este prioritar în săptămâna următoare. Puteți trimite scrisori, SMS-uri, telefoane sau, dacă vreți și aveți disponibilitate, puteți face o deplasare. Spre sfârșitul săptămânii se anunță o reuniune de familie. E o bucurie nespusă, deoarece între voi și ceilalți membri ai firmei, familiei, dialogul va juca un rol foarte important.


Publicat

în

de către

Etichete: